30 september 2008

Alldelens tyst...

hela natten. Thyra verkar va tillbaka till sina vanliga spår. Ta i trä....förmodligen håller förkylningen på ge me sig!!
Skönt!!!

En glad morgonbebis
Efter att ha sovit utan bebis i sängen nån månad så blir man ju lätt bortskämd. Dom tar ju en hel del plats. Rör sig hela tiden mot en och vänder o vrider sig. Så de nätter me henne i sängen i helgen har ju inneburit mindre sömn. Men idag är jag back on track känner jag!!


Va blir det till lunch idag då Thyra.........njaaaa fick inget bra svar. Men tror det blir pasta och kyckling till tjejen! Hon har ju ätit ett vanligt mål mat nu till lunch sen i torsdags. Det går toppen och hom älskar verkligen maten. Ibland får hon kväljningar.....å då skrattar mamma. Snällt va?!
Men va svårt det är med portionsstorlek??? Kan någon hjälpa mig...
Jag tycker hon borde bli mätt på en burk barnmat va....en sån liten en. Plus efterrätt........
Håller på testa med barnmatsburkarna först att hon tål det mesta sen blir det till att laga egen mat. Tycker det känns riktigt spännande att laga barnmat. Fort går det ju oxå!!!


Lillstackarn.......nu måste hon ha ont i munnen......hon får nästan panik när hon ligger o försöker bokstavligen trycka in leksaken i munnen. Tycker det verkar gå i omgångar det där med klieriet i munnen.....vissa perioder har hon vart såhär o sen lugnar det ner sig.
När kommer första tandsingen??????????? Bara någon annan som vet det.....inte jag iaf!!!!!


Så vad står på schemat för oss idag då....jo....prommis som vanligt en timme på morron. Sedan ska Thyra till barnkliniken för några koller. Hon är ju me i Tummen studien. En studie om modersmjölkersättning. Så hon har ju fått käk därifrån sedan hon var 2 mån. I vårt tur så har vi fått åka in på koller vid 2,4 och nu 6 mån. Samt blir det vid 1 år och en uppföljning vid 5 år.
Inte så stor uppoffring har det vart heller. Som första-gångs-mamma så har det varit väldigt tryggt. Snacka om att don haft dunderkoll på henne.=)
Så idag ska hon göra ett syntest på dator samt ska dom kolla blodkärlen på magen och halsen via ultraljud. Ska bli spännande, återkommer me mer info om hur det gick!


Tills vidare....
In "tha" hood!!!!


Linda&PanikThyra

Inga kommentarer: