17 november 2010

Bloggtorka

Jag har hamnat i en bloggtorka. Hur ska jag ta mig ur den då tro?
Det händer ju inget för tillfället. Tycker jag åker mellan jobbet dagis och hemmet. När jag då kommer hem och är klar me allt så är jag så trött att jag bara vill ligga i soffan och slumra till.

Men det går ju inte heller...läser ju historia numera så nu måste jag ju plugga en stund varje kväll iaf. Läser på distans så då krävs det liiite mer av en!
Har iaf lyckats skicka in första arbetet. Får se hur man lyckades me det.Har absolut INGEN studieteknik what så ever!! Får försöka repa till mig. Ska bara fixa detta!!!!!
Har dessutom klivit upp på 100% nu på jobbet!! Full rulle för Linda!!!!=)

Nu är jag och tjejen ledig i två dagar iaf. Skönt. Måste ta och avfrosta frysen och rensa den idag. Måste väl börja baka inför julen, godis och kakor. Vi åker ju bort mitt i december så det kan va skönt att ha det gjort!!
Passar på nu när kylan bitit till ordentligt. Nu e det kallt. Men det är förvisso bara bra. Isarna får bita till sig ordentligt innan snön läggs på. Perfekt!!!!
Längtar efter fjällen,vinter,skotern,mat på muurikkan...konstigt tycker ni. Hur kan jag längta efter det och ska snart till 35 graders värme.
Man vill ha lite av båda världar....=)

Nä nu ska jag ta tag i frysen....ha en toppen dag!
Ska bättra mig me bloggen framöver.Snart blir det väl blogg från Thai iaf...nåt roligt!!!!!=)

Tills Vidare
//Linda

2 kommentarer:

Hannis sa...

Du kan ju alltid visa lite av det du stickar och virkar eller har du slutat med sånt=))

Inte så konstigt att du får torka, det får vi alla och framför allt när det är mycket!

P&K

Hipsterlillamy sa...

Hannis gummsan....jag har inte slutat. Har bara inte pysslat me det på ett tag nu. Får kanske ta upp det efter jul....!! T skulle behöva en ny sticketröja.
Hur går det för dig o stickprojekten då??

P&K