19 april 2011

3 års kontrollen

Imorse var det så dags för 3 års kontrollen. Hade förklarat innan vad som skulle hända där så hon var väl förberedd.
Glad i hågen kom vi dit och hon hann leka en stund i väntrummet.
Sedan kom sköterskan och tog in oss. Dom pratar ju egentligen bara med barnet, så det var ju roligt att sitta och lyssna på.
Hon fick först rita en teckning som sparas i journalen där.
Sedan la sköterskan ut 6 olika bilder. Sedan frågade hon om olika saker typ, vad kan man äta, vad kan man ha på sig, va kan man dricka ur...å så vidare.
En rolig grej som tom sköterskan var tvungen att skriva upp var när hon skulle peka på vad man kunde dricka ur, då pekar hon och så frågar sköterskan vad det är, "en kaffemugg" brister Thyra ut. =) Dagens barn....
Thyra var väldigt duktig enligt sköterskan så hon höjde ribban lite och gav henne 3 instruktioner i rad som hon skulle utföra. Det gick toppen!!!=)
Dom vill väl kolla att dom förstår!!

Sedan fick hon visa att hon kunde hoppa samt spela fotboll, eller sparka en boll!
Allt gick kalas!
Vikt 16.8 kg och längd 101.2cm
En lång tjej för sin ålder!!
Roligt med koller, man går ju bara i början och sen är det så sällan.

Efter kollen så hade Thyra dagen planerad me moster Malin och kusinerna Maja o Melvin. Dom har spenderat hela dagen på Leos Lekland. Sååå roligt.
Under tiden så passade jag på att hämta en barnvagn som vi köpte på annons,blocket. Suuuuuperfin var den. Nu kan lillebror komma. Nu har vi allt hemma.
Sen åkte jag hem till Jessica och Melker och fick god lunch och massa surr. Samt gosa me Melker såklart.
En härlig dag!

Kan säga att det var en trött Thyra jag hämtade sen i eftermiddag. Trodde verkligen hon skulle somna i bilen på väg från Brännland men ikke. Hon höll sig vaken och är fortfarande igång. Men snart, mkt snart blir det sängen!! Så jag får lite lugn o ro oxå.
Har vart mycket sista två dagarna.....

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: