07 april 2011

Det är så stärkade och hälsosamt i fjällen...

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta.......
Denna fjällresa har verkligen vart full av olyckor och överraskningar...
Ska jag börja me min volt me skoter....sedan kommer Fälténs upp och Vanja drabbas av ryggskott eller vad hon nu har fått. I förrgår drabbas Elliot av en riktigt otäck olycka. Han åkte med boben rakt in i skoterpulkan deras, med en HISKELIG fart, såklart på baken av skoterpulkan där det sitter en pakethållare i järn. Ansiktet rakt i där, slår upp hakan, en rejäl fläskläpp och en ordentlig bula i pannan. Tänderna klarar sig och även han från hjärnskakning.
Såg sååååå otäckt ut när han drog in där och blodet forsade från munnen.
Så han åkte in till Storuman för att titta till sig, både såren och reflexmässigt.
Skönt att allt gick så pass bra ändå!

Vi fortsätter....idag när det snöregnade så beslutade vi oss för att åka in till Dikanäs på järnhandeln. Åker ner för backen här från stugan och det smäller av bilen och låter inte bra. Luktar dessutom bränt.
Åker iaf till första parkeringsfickan och lyfter upp bilen och vad har hänt......
Joooo fjädern har spruckit sönder. TOTALT sönder....
Bara att skicka iväg bilen med bärgare till V-mina och hoppas på att fjädern kommer dit imorrn bitti så dom kan laga den på en gång. Johan åker då me bussen ner dit imorrn em för att förhoppningsvis hämta tillbaka den. Annars blir det hyrbil hem på söndag.
Tur ändå att det var skräpväder idag så vi använde bilen. Tänk annars hade vi upptäckt det när vi åker hem på söndag. JÄTTEROLIGT!!!
Jajja...nu har vi bara några få dagar kvar här uppe i underbara Kittelfjäll. Hoppas på sol de resterande dagarna. Men vädret ska vi inte klaga på dessa två veckor iaf.

NU laddar vi för kalas imorrn då lilltjejen fyller 3 år. Vi har även idag fixat tårta och chokladbollar!!! Så hon är superspeedad inför morgondagen!!Jag och Thyra fixar tårtan!!

Här fixar vi chokladbollar...

Men bäst av allt idag var att grabbarna fixade middag!! Detta blev det!! Sååå gott. Vem hade väntat det i fjällen i April...=)

Ha nu en härlig torsdagkväll.......

Tills Vidare
//Linda

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mor och dotter ser vana ut att bli fotograferade;-)...hehehe

Kramis

Nina sa...

Ska inte va anonym.... Nina är det ju som skrivit:-)