17 juli 2011

Djurpark o marknad

Nu var det några dagar sen igen. Var precis på väg att lägga mig då jag kom på bloggen. Att jag borde verkligen uppdatera!

I Torsdags var vi till Lycksele me fam Jillehed(Johans syster me familj). Vi besökte djurparken och hade en supermysig dag!! Det blev en runda där och titta på alla djur. Ett besök på barnens djurpark men det roligaste var nog lyckoland och åka karuseller!!!
Dagen avslutades me ett besök på Dollarstore (såklart) samt middag på Frasses. Men då var det en tjej som var trött i bilen på vägen hem. Hon satt och åt en klubba och somnade mitt i allt. Jag kollade och kollade var klubban hade tatt vägen och hittade den tillslut fastklistrad på hennes t-shirt=)
Samtal me en get

Som verkade vilja mer än samtala....
Geten på stenen

Thyra klappar de små killingarna

En härlig dag men lite trist djurpark, iaf själva djurparksdelen!! Man ser som lite av djuren, mest skog eller gräs....eller tomma hagar!!

I fredags då så åkte vi till Fredrika igen och har under helgen besökt Åsele marknad. Det vanliga denna helg varje juli. Vi strosade runt där hela dagen igår och avslutade me middag på en filt i skuggan. Hur mysigt som helst!!
Åkte sedan hem i morse så den här dagen känns suuuuuperlång. Har hänt massor!!=)
Besök både hos grannar, av grannar och Skäret har hunnits me!!!=)
Älskar när det händer saker!!!=)

Thyra och "grann"flickan Emma lägger pussel!

Men nu gott folk blir det sängen. Abbe ligger i babygymmet och pratar me figurerna där men det låter som om han börjar bli less på det och sugen på mat istället!!
Grattis till honom föresten som blir en hel månad idag!!!!

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: