21 juli 2011

Torsdag

En helt vanlig torsdag men ändå en semestertorsdag.=)
Idag inledde vi dagen me att besöka Ålidhems VC och väga lillgrabben. Han väger nu 4190g. Ökat 600 g på 2 1/2 vecka...!!!=) Lön för mödan!!!
Efter det åkte vi hem och så kom Fältens ut till oss och hade lunch me sig!!! LYX!!!!
Ja så då blev det surr på altanen!
Alltid lika trevligt.
Igår så var vi på stan hela dagen. Inledde dagen jag och Vanja alldeles ensam på stan då h on hjälpte mig hitta kläder till det kommande bröllopet vi ska på nästa helg nere i Uppsala.
Gick ju fantastiskt bra me henne som hjälp. Prövade MKT olika kreationer och många skulle man nog velat ha me kameran och föreviga...hahaha....dvs inte alltid så vackert!!=)
Men till lunch hade vi en hel outfit för hela 197 kronor.Var GALEN rea där vi handlade...

Så när vi var klara så mötte makarna upp me barnen för lunch. Den gick vi på REX och deras uteservering och åt. Åt en supergod sallad som tyvärr slutade inte så god. Sista tuggan så biter jag i nåt HÅRT...det visade sig vara en glasbit...!!!!
Kunde slutat riktigt illa.....

Dagen avslutades me Nina och Helena och middag i parken. Supermysigt!! Efter det så gick vi på torget och lyssnade på The Poodles...!! En riktigt rolig dag/kväll...!!!

Nu ska jag bara softa i soffan resten av kvällen. Har haft över grannarna på middag ikväll men tyvärr började regnet droppa så vi fick äta inomhus..! Men det gick det me och det blev även det en supertrevlig kväll!!!!
Vi har bara underbart fantastiska dagar denna sommar!

Thyra och Emma leker.....(dom är på resa, här i Thailand, och just nu sover dom!)

Abbe softar me pappa
I morse när vi vaknade så var andfamiljen på plats på bryggan(som varje morgon), men i morse så gick vi ut direkt från sängen me bröd i händerna. SÅ satt vi där i solen jag och Thyra och matade dom. Jättemysigt!!
Inte alla som kan från sängen kliva direkt ut till denna vy....=)

Thyra, denna fantastiska storasyster, som ger lille Abbe käk....


Ha nu en fortsatt härlig kväll...själv ska jag hoppa i säng..!
Tills Vidare

//Linda

1 kommentar:

Nina sa...

Ja det var verkligen en trevlig kväll!!!! Men du
Har du redan lagt dig?!!;-)