08 mars 2012

Torsdag

och febern är borta på Abbe. Hostan oxå nästan. Nu är det dock Thyra som fått lite mer hosta igen. Hoppas den ger sig. Värst på kvällen när hon slappnar av och ska sova. Men energin är det som sagt INGE fel på.....=)
Idag funderade vi länge på va vi skulle ta oss för. Det stod mellan luftlandet,Storsjöhallen och Tropikhuset. Då den ena ville bada och den andra ville till luftslottet så bestämde jag att vi skulle åka på Tropikhuset!! Så vi drog iväg efter lunch. Abbe fick va hos farmor och farfar under tiden.
Superkul men nog är det lite ruggigt att va där. Tycker det kryper på kroppen hela tiden. Sen när man ser spindlarna och sånt så blir det då värre me krypandet.....bläääää
Hur som så tyckte väl Thyra det var sådär. Ville helst inte stå nära glasrutorna. Men klappa en orm det fixade hon galant....en stund senare när vi hade kikat på alla djuren så kom en apa hoppandes över huvudet på oss. Dåååååå fick hon PANIK och började skrika och gråta....
Lugnade ner henne och vi gick vidare. Sen GALLSKREK hon igen och då även Maja.....kalabalik utbröt.....på grund utav en växt som pillade henne i håret....!! Efter det var det KÖRT!
Hon gillade INTE djur och skulle inte alls va kvar.
Var bara att åka hem!!
Då packade vi lite fika och gick ut till snögrottan istället. Sen blev det bus och skoterkörning.
Lämnar med några bilder.....Thyra och Maja klappar orm, brun regnbågsboa

Celma trött efter att ha jagat skotrarna

Finaste Celma

Celma snabbare än Renegade 1200........=)

Två glada skoteråkare, Thyra och Maja

Jojje me sin älskling!=)


Nä nu soffhäng. Ha en härlig torsdag!
Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: