04 december 2010

1 dagen i Thailand

Klockan 03 igår morse svensk tid lanade vi på plats! Efter 12 timmar resande så kändes det supert att va framme.
Flyget avgick enligt planerna - skönt!
Började dock första timmen med lite turbulens och då trodde jag att det skulle vara i 10 timmar. Men ikke. Piloten sa efter en timma att det skulle pågå en timma till men han hade fel. Det var kolugnt resten av resan.
Thyra skötte sig MER än exemplariskt. Vi var uppe och gick en gång och då var det till toan för rensning av bajs!!=) Hon är makalöst duktig och rolig att resa me. Hon satt där i sin flygstol mellan oss och lekte och tryckte på skärmen framför sig.
Somnade och sov iaf 2 1/2 timme efter kvällsvälling och vi sa att det var dags att sova.
Jag begriper inte vem hon släkt på.....=)

Landade safe and sound och man kliver ut i ett tropiskt klimat. Helt underbart!!
Tycker så synd om folk som inte får uppleva detta landet. Det slår det mesta!! Det är nu 3 år sedan vi var i Thailand senast och shit va vi har saknat det.
Bara människorna, maten och klimatet, sträderna, vattnet....Ja ALLT!!
Idag har vi vart nere på stranden hela dagen, ja jag vet - många undrar säkert hur vi törs bada me alla maneter det står om i tidningen. Grejen, tror jag, är att det alltid finns mateter. Bara ren otur man har att man råkar bli bränd. Sen med en 2 1/2 åring så är man inte på så djupt vatten...
Ja vi har iaf vart on the beach och haft en superdag. Vi har stundvis legat i solstolarna och Thyra har nöjt suttit i sanden bredvid och skottat och skottat. Hon har dessutom lärt sig att "simma" i poolen senare under dagen, med simpuffar!! Hon gled omkring där bredvid oss i poolen. SKitkul tyckte hon.
Ja visst låter det som om vi har det toppen.

Jetlaggen då. Jo tack.....det märktes ju av igår. Vi sov ju inte så mkt och inte Thyra heller. Men vi höll oss vakna till,lokal tid 21, alltså 15 svensk tid. Thyra däckade dock en timma innan. Sov över 12 timmar inatt så alla är redan inne på thaitid!! Toppen!!

Nä om jag nu skulle ta och sätta mig på ballen och dricka pepsi och äta winegums...=) Innan det är dags att sova för en ny dag på stranden imorrn!

Avslutar me 2 bilder på en Thyra som verkligen trivs utomlands!!


Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: