10 december 2010

CENTARA KATA RESORT..

Nu så, nu kan jag skriva var vi är. Har vart väldigt tyst om var vi är i Thailand...eller hur? Kata Beach Phuket!!!=)
Orsaken har vart att vi skulle överraska syster me familj. Vi bokade ju vår resa bara 4 veckor innan avfärd men syrran har bokat sedan länge tillbaka.
Grejen var då att det fanns en enda resa och det var till samma hotell som dom. Men istället sa vi att vi skulle till HuaHin. Vilket dom tyckte var lite tråkigt eftersom det var så långt ifrån Phuket.
Hehehe
Men i morse kom då dagen när deras buss anlände till hotellet.
Vi pratade me "bellboysen" på morron och dom lyfte undan syrrans bagage på sidan om lobbyn där vi satt och väntade lite i skymundan.
Vi såg ju när dom klev av bussen och syrran skalle gick fram o tillbaka för att hitta hennes väskor.
Sedan skickade vi fram Thyra till dom och jag hör "men Thyra, är du här"....hahahha
Ingen fattade ändå att vi va där. Men dom kom fram och såg väskorna och sen var dte inte mer med det. Tror dom var för trött för att fatta.
Syrran trodde iof att vi hade åkt från HuaHin typ 60 mil eller vad det kan va, för att säga Hej till dom.
Toka där.
Hon blev som paff när vi berättade att vi bodde här. Så det ska bli kul att få umgås lite. Och för barnens skull, bada o leka tillsammans. Här har dom upptäckt oss
En TRÖTT men GLAD Maja. Notera killen till vänster - Thyras favorit. Han skjutsar oss till stranden varje morgon och busar med Thyra varje morgon. En dag sa hon i bussen på väg till stranden "Han e söt"...hahahah

En trött Melle som ABSOLUT skulle bada istället för att sova

Vi drog efter välkomnandet ner på stranden som planerat. Där spenderade vi dagen bland vågor och sandslottsbyggande. Alltid lika roligt att få sand fulla arslet när man sitter där och geggamojjar - som Thyra säger.
Jag lovar hennes solskyddsbaddräkt har blivit ingrodd me sand. Man ser alltså sand inne i materialet. Hahaha...
Iof som hon håller på nere på stranden, kanske inte så konstigt.

Sedan dök familjen Thoren/Dahöberg upp här en sväng. Dom skulle ta en tidigt middag och sedan isäng. Förstår, man är otroligt sliten efter flygresan. Man blir som bakis i 2 dagar.
Tur det går över fort.

Imorrn ska jag försöka fota lite här från hotellet. Jättemysigt och jättefint. Vi bor flott i en tvårummare på 60 kvm. Galet stort men otroligt skönt. Ett vardagsrum och ett sovrum. Perfekt!!

Nä nu ska jag avsluta för idag och hoppas på en härlig solig dag imorrn. Brännan börjar som komma=)
Avslutar me en mysig bild från en tuk-tuk färd ikväll

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: