11 december 2010

Dag 9....eller...

Idag vaknade vi av regntunga(jäkla väder) skyar så vi beslöt oss för att bara hänga vid poolen. Så här ser det föresten ut runt poolområdet.Poolbaren...många maitai jag får ta där då denna gång......=(
Poolen åt andra hållet från poolbaren
Rutschkanan och byggnaden där vi bor. Vi har lgh längst uppe till vänster - heeela långa balkongen - ser ni?!=)

Det blev iaf en toppendag - trots att jag inte är nån poolmänniska egentlgen och vädret inte var me oss men ungarna har badat heeela dagen och busat i mängder.....Tre badglada kusiner
"Krockis blev väldigt poppis
Poolhäng - cola och Singha

Mellis by the pool

Kvällen avslutades på restaurang Phileas Fogg


Där hände föressten en rolig sak. Vi kommer och går och ska in på restaurangen och det står en kille i öppningen och tar emot oss. Först reagerar jag inte men HAN gjorde det...hahahaha...
Han blev så glad och frågade hur det var me oss. Jag kom ju på en gång ihåg honom, han jobbade tidigare på en restaurang där vi ALLTID åt lunch nere vid stranden i Karon.
Dom är helt otroligt på känna igen en.

Tidigare i veckan tog vi en sväng till "vårt" gamla hotell där vi bott 4 år i rad. Vi kom in på uppfarten så började ena "bellboy" att vinka...=) Vi gick in och pratade me honom en stund och tittade oss omkring där.
Samma sak me Bon, som vi åkt taxi med jättemycket förvisso, när vi kom ner till hörnet i Karon en kväll så såg han oss och sprang fram.
Vår skräddare likadant- han tom berättade vilket år vi var där första gången!! Hahaha

Helt otroligt hur dom kan känna igen en med tanke på hur mkt turister det är här. Men fantastiskt roligt är det iaf!!!=)

Jaja sidospår. Nu ska jag ta o varva ner innan det är dags att knoppa in. En ny dag imorrn och vi hoppas på SOOOL...men men vi har semester och är friska och mår bra ändå...trots halvdåligt väder!

Tills Vidare
//Linda

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad jättemysigt ni verkar ha,koppla av och sköt om er. Vi har -24 grader kallt och en förkylning som heter duga. Joker är mycket bättre nu och man börjar att känna igen han. Kramar till er alla från oss.
Mormor/morfar