13 december 2010

Coral Island

I morse kom en buss och hämtade oss för en bokad utflykt till Coral Island.

När vi bokade så sa guiderna från Fritidsresor att det skulle ta ca 30 minuter med Speed Boat att komma dit och alla såg vi väl lite fram emot att få åka en sån. Än om det slår så är det ju lite roligt. Och fort går det.

Men nej då....vi kom fram till Chalong harbour som ligger en bit härifrån och då berättar guiden att

det tar ca 50 minuter för att vi ska åka nån sorts dykarbåt.....hmmm..

En rostig hög sak från gud vet när....och jag som verkligen gillar båtar!

Jajja...det visade sig bli väldigt mysigt. Det gick lugnt och fint över. Sen gick det ju så sakta. Man såg ju ön vi skulle till hela tiden men me farten vi höll så tog det tid.

Men vi fick kaffe,läsk,vatten och frukt på båten. Barna tyckte det var supermysigt.

Blev överlyfta till en longtail för att kunna ta oss in till stranden, Banana Beach.

Sedan visade det sig att vi fick sooool mest hela dagen. Och på Phuket hade det regnat!!=)Så vi fick en supermysig dag på en super fin strand – vit sand. Snorklade och badade.Såg flera fina fiskar. Samt en blå/lila sjöstjärna. Älskar att snorkla i Thailand...!

Lunchen åt vi tillsammans på thaivis. Det menas att all mat ställs fram på bordet och man delar mellan sig. Lite speciellt med en massa okända. Thyra tittade på mig när maten ställdes fram och sa

”Mamma jag tänker inte äta”

Det som ställdes fram var hel fisk, kycklingklubbor,ris,strips och wokade grönsaker.

Det visade sig att den lilla damen åt två portiner.Hennes aptit har eskalerat sista veckan, sedan Maja och Melvin dök upp!! Hon äter som en häst!Mamma glad!!

Efter lunch snorklade vi lite till. Sedan dök det upp fuuula moln och blåsten tilltog så vi packade ihop och begav oss hemåt. Det visade sig att halva resan hem blev guppig...=) Men sedan lugnade det ner sig! Barnen dom höll då på somna dom....inte brydde dom sig att man knappt kunde gå på båten!

Nu är vi hemma efter middagsmat. Blev en tidig kväll för Thyra eftersom hon inte sov nåt idag. Värmen och allt badande tar på och med ingen sömn mitt på dagen så är det inte roligt på kvällen.

Lika bra med tidig kväll och ha en glad unge på stranden imorrn istället!!

Avslutar med lite kort från idag!!


3 glada och förväntasfulla barn

Snorkelkungen

Fotspår i sanden.....Thyras....

Lunchbordet

Thyra har hittat en korall....död sådan...


Coral Island

Coral Island

Med dessa härliga bilder avslutar jag dagens inlägg. Endast tre dagar kvar nu och dessa spenderas på Kata Beach. Dom har lovat SOOOOL.......strålande sådan dessutom. Tror när jag ser det iof..

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: