04 maj 2011

2 nätter&2 kvällar...

Är va jag har kvar att jobba nu.....sjukt.....dags att va ledig igen...! Känns egentligen inte som om jag hunnit jobba 1 1/2 år mellan dessa två...
Men nu är vi redo....allt är klart. Tom sängen är bäddad o klar. Thyra har köpt en snutte,flaska och tuttar!! Kanske liiite mer kläder i den minsta storleken skulle behövas. Får väl ta mig en shoppingtur. Men jag ska va ärlig.....det är inte lika roligt att köpa killkläder som tjejkläder.....
Finns såååå mkt sötare till små tjejbebisar.=) Men jag har tur som hade kvar mkt från Thyra samt att jag fått ärva! Tack snälla!!

Vad har hänt hittills i veckan då, har jobbat två nätter och försökt sova en stund på dagen/förmiddagen. Vart ute i skogen med Celma och valpkursen har hunnits med.
Vi hade träning på stan igår kväll vilket jag hade pirr i magen inför. Eftersom Celma ÄLSKAR folk och sånt så gillar hon ju att hänga på stan. Trodde att detta med träning där mitt på ett torg ALDRIG skulle gå. Men jisses va fokuserad hon var. Hon kunde mellan varven sitta eller ligga bredvid mig. Helt lugn.....sååå skönt!!
Det var många som gick förbi och stannade upp och spanade in gruppen med valpar som övade slalom och mingel=) Superkul träning igår.

Thyra då.....joo hon hänger på dagis hela dagarna denna veckan. Jojje kommer hem "tidigt"(20.30) i veckan så jag ska hinna iväg och kan inte åka o jobba förrän 6.30 på mornarna.
Så det är han som skjutsar till dagis i veckan. Thyra åker lastbil till dagis då vilket hon tycker är superkul.
Igår morse när dom håller på att klä på sig för att åka så hade hon sagt till Jojje...
"Du pappa, har du varmkört lastbilen?".....hahahaha....
Underbart!

Nu ska jag försöka vila ryggen lite, har tatt i i överkant idag. Krattat, promenerat, dammsugit och storhandlat....! Men man måste ju...
Slapp däremot att fixa middag. Tack snälla farmor/svärmor som bjöd över oss idag!
Snart är sopsäsongen över(om man ska tro Johan) så ska dom bara ha nästa vecka kvar...
Shit va fort den har gått.....men det ska bli skönt att ha lite mer hjälp här hemma sen...

Ha en mysigt onsdagkväll
Tills Vidare
//Linda

1 kommentar:

sandra sa...

Hej! skönt att va hemma den sista tiden innan bebben tittar ut.
Här är adressen till domdär kläderna jag pratade om...hhuuurrr fina som helst. www.stoltbyanna.com
Trevligt å få ett ansikte på den som Helena tycker om och pratar om så mycket ;-)
Hare fint!