09 maj 2011

Måndag=semester

Så då har måndagen snart passerat i en hiskelig fart. Tog en semesterdag för att kunna delta i valpkursen ikväll. Så roligt att va där och så roligt att jobba med Celma..
Ikväll har vi tränat hundmöten, NEJ samt gå fint i koppel. Hon skötte sig exemplariskt...=)
Nu har vi aktivering kvar och den går av stapeln på söndag. Sista kurstillfället. Är sugen på att gå aktivitetskursen oxå....men det kanske får vänta till hösten. Har ju massor att öva på hemma nu.

Annat idag då på min semesterdag. Skickade iväg Thyra på dagis ändå för jag tyckte att hon skulle få leka av sig efter en helg hemma samt för att jag skulle få tid att kratta och dola på i min takt här hemma. Nu har jag snart krattat hela tomten. Jag som trodde att jag inte skulle orka en kvadratmeter i år....där ser man! Skönt iaf att det snart är gjort....
Så tar vi altanen i helgen med uppskurning och inoljning.Då kan vi ta fram våra fina utemöbler och sitta på altanen och njuta av Holmsjön....

Helgen har vart full rulle oxå. Maja har ju vart här hos oss och dom har lekt och stojat på. I lördags var vi ute hela dagen både här hemma och en sväng till äventyrslekparken. Så roligt.
Massa godis och god mat har vi tryckt i oss.

Igår var jag och Thyra till Andreas på FotoNord . Vi tog bilder på oss två tillsammans med min belly. Roligt att ha kvar men kanske liiite obekvämt att stå i underkläder och bli fotat. Man känner sig ju mest svullen och ogrann. Jaja nu är det gjort och bilderna fick jag redan igår kväll på länk. Tack Andreas! Nu ska jag bara försöka välja ut nån bild(kommer att bli fler än jag tänkt).

Nu har jag precis fått i mig dagens middag! Najs. Blev sent med oj så gott.Åt sen(och MYCKET) lunch med Eva idag så jag var inte hungrig när det var middagstid. Gav bara Thyra eftersom vi skulle iväg. Thyra fick va med pappsen och sopa Umeås gator medan jag och Celma var och tränade. Nu ska jag bara njuta och ta det lugnt innan jag ska isäng....vilket är inte allt för långt bort. Hoppas det blir lika bra väder imorrn.
Har två kvällar kvar att jobba nu...imorrn o på onsdag! Sen blir jag tokledig i väntan på lillebror..
Tänk det är bara 5 veckor kvar nu...

Tills Vidare
//Linda

2 kommentarer:

sandra sa...

gu va kul å fara och fota fotografbilder av magen......de skulle jag också ha velat göra,..... bilderna som Peter fotade när jag stod med rufsigt hopsatt hårtofs, olikfärgade underkläder brevid en obäddad säng i min minst smickrande pose är inte direkt nåt jag vill hänga på väggen(eller ens visa)hahaha men de är ju kul å ha kvar.

Hipsterlillamy sa...

Jaaa det var ju verkligen superkul. Men som sagt, svullen o allmänt ogrann...
Fast skuggningen på bilderna blev toppen så man ser inte hela kroppen...HAHAHA...
Jag har oxå sånna kort som du beskriver från förra grav. Tänkte bara att det var roligt för Thyra att ha kvar senare!!
Kramen!!!