07 maj 2011

Solen har hittat tillbaka och uvi...

Solen och värmen har hittat tillbaka. Vem trodde det efter gårdagen när regnet stod som spön i backen halva dagen!! Men ingen är lyckligare än jag när solen hittar tillbaka.
Celma verkade dock uppskatta regnet VÄLDIGT mkt. Till skillnad från Joker som bara låg på bron när det regnade och vägrade typ att gå ner för att kissa så ligger/satt Celma mitt i söpregnet och verkade bara tycka det var världens skönaste.
Såg dock ut som om hon badat när hon skulle in.....

Vet dock inte om det som hände i morse kan bero på regnet, tror inte det men...
Iaf så kissade Celma ner halva sovrumsgolvet bara sådär. Luktade ju långt ifrån HALLON......blääää....
Släppte sedan ut en väldigt skamsen hund och såg hur hon småkissade hela tiden. Ibland kom det några droppar och ibland ingenting. Började ana oråd eftersom hon hade nåt för typ 2 månader sen.
Ringde iaf vetten och via telefon så tyckte hon vi skulle börja me Metacam igen,som hon fick sist, och ta det en vecka samtidigt som c-vitamintabletter.
Skulle det inte gå över på en vecka så skulle vi åka in och låta nån titta på henne.
Vi si väl då vad som händer....började me en dubbeldos nu idag så det blev en rejäl start. Tror nog det ska repa sig....!
Jobbigt me dessa urinvägsproblem på tikar....hoppas det ger sig nu......!

Annars idag så har vi vart på äventyrs lekparken. Kusin Maja är ju här i helgen så hon och Thyra lekte för fulle me alla andra där. Jag och Celma satt på en bänk och tittade på och njöt i solen.
Celma är då helt fantastisk i folksamlingar. Ligger helt lugnt och tittar bara.....har ju tränat rätt mkt på det där nu och tänker fortsätta med det. Joker tyckte inte alls om det, allt på grund utav för lite träning tror jag! Tror mkt på den här hunden!! Bara ett STORT problem....hon gör som hon vill ibland. Inkallning kiss my ass.....vette tusan hur jag ska få ordning på det.....!!

Nu avslutar jag med några bilder från dagen sedan måste min rygg vila........är helt knäckt efter idag!
Ha en mysig lördagkväll!Min fina Celma

Kusinerna leker hemma på vår gård

Thyras nya cykel fick flytta ut idag...

Tills Vidare
//Linda

1 kommentar:

Jenny sa...

Hääärligt med sol igen :) Nu är det bara värmen vi väntar på ;)
Kram