19 maj 2011

Lite svammel..

Igår vaknade man av ett fantastiskt väder. Skulle hämta upp Johanna och Teo som kom från Sthlm med flyget under förmiddagen!! Såg ut att bli en helt underbar dag!!
Det blev det ju oxå såklart. Vi åkte hem till Jessica och Melker där även Emelie och Freja slöt upp. Där hade vi förberett för en gooood salladsbuffé. Supersmarrigt. Tyvärr blev jag mätt alldeles för fort...=( Men men vi fick en hel del surr och det var så kul att få träffa Teo. Första gången juh. Han är ju redan 10 veckor lillsnubben. Glömde ju tyvärr kameran så jag kan inte bjuda på några bilder...=(

Tyvärr blev vår dejt avslutat på ett tråkigt sätt. Johanna upptäckte en "svulst" av nåt slag på Teos huvud så vi ringde sjukvårdsupplysningen. Dom ville såklart att hon skulle komma in me honom så dom fick se vad det kunde va.
Så jag och hon åkte iväg upp till Barnmottagningen. Det visade sig efter ett läkarbesök att det kunde va antingen en inflammation eller en blödning. Dom kunde inte säga om det berodde på flygningen upp, att det hade nåt att göra med den samt att han blev född med sugklocka.
Men så länge allmäntillståndet var bra och ingen feber fanns så skulle vi inte vara oroliga.
Men det är så otäckt ändå när det händer nåt me de riktigt små....svårt att inte vara orolig!!
Hörde av dom nu på morron iaf och den hade då inte blivit större. Skönt!!!
Ska se till att hon/dom får njuta av första resan upp hit nu!!!!

Annars då. Jo det knackar på.....jag tar en dag i taget. Orkar inte så mkt då sammandragningar har börjat göra sig rätt påminda på kvällen. Så det går i lugna mak här hemma. Ska försöka städa upp huset nu ett rum i taget tänkte jag. Sommargardiner är inköpta och sydda. Ska börja me vårt sovrum idag tror jag....eller toaletten....får se...kanske tom blir båda i slutändan!=)

Thyra mår kalas. Hon är på dagis om dagarna och leker med kompisarna. Idag skulle dom fira förskolans dag. Massa spännande som kommer att hända säkert.
Celma likaså. Hon mår toppen. Hunnit bli halvåret nu i förrgår=) Vuxit riktigt ordentligt har hon gjort.

Bilstatus då. Jo jag kör omkring med Jojjes bil fortfarande. Ryms ju bara jag och Thyra där men än så länge funkar det. Till veckan får vi plocka upp bilen. Jojje var igår på Bilbolaget och då hade den kommit dit. Nu ska den bara via nybilsservice eller vad det heter, drag ska monteras och lite annat grejs. Toning av rutor är oxå beställt och det blir nästa fredag. Får INTE köra hund i den före...=(
Men jag lääääängtar!! Tänk en NY bil.....kommer ju inte att tordas åka nånstans!!!
EN bild kommer så snart den är hemma på gården!!!

Ha en bra dag - nu ropar skurtrasan...
Tills Vidare
//Linda

2 kommentarer:

sandra sa...

usch! lät inge kul me din kompis barn, hoppas dedär försvinner. Aldrig kul som du säger me småknoddar som har åkommor.

Ha en bra kväll

Hipsterlillamy sa...

Nä det är ju inte det!! Men han mår bra och är pigg ocg glad så doktorn hade väl rätt, att vi inte skulle va orolig...!!!
Men ändåååå