08 september 2011

En torsdag

Idag drog jag och Abbe på stan efter att vi gjort varvet runt sjön med Celma. Drog in på p.o.p och handlade lite.....går ju inte att komma därifrån utan nåt. ÄLSKAR deras kläder....såå härliga färger o kvaliten ska vi inte ens prata om!!
Sen strosade vi bara runt och tittade i olika butiker. Solen tittade ju fram så det blev riktigt skönt! Var dessutom nån marknad på stan me ostar o korvar....mysigt var det iaf!
Pojken somnade ju och sov så gott i vagnen. Visst har jag nämnt min oglada son som inte sover långa stunder....!! Men idag gick det bra....=)

Efter stan åkte vi upp till BOOM en sväng, jag skulle hitta nån typ av förvaring för post(vilket jag oxå gjorde där). Där mötte vi fina Åsa. Blev så glad, hon läser mig blogg...hon har full koll på va jag skriver...!! Tack fina Åsa, du ska veta att jag tänker på dig!! Kram.....

Så dagen har vart riktigt bra....vägning i eftermiddag....inte gått så bra som jag hoppades men...0,2 ner....!!! Allt ner ska man ju va glad för. Totalt nu 3,5 kg på två veckor!!
Syrran den rackaren hade tappat 2,2 och hon är nu uppe i totalt 5,6 kg på två veckor. Bra jobbat syrran!!!

Nu avslutar jag denna dagen me lite bilder på mina fina barn.
Tänk att syrran kan få honom glad=)
Puss på dig

Japp, han ska drillas in i You Tube världen....Vad dom ser? Jaaa men gissa..Erik Saade...

Hamsterkinderna...=)

Måste bara fortsätta och berätta om min 3 1/2 åring till dotter. Som sagt så var vi ju på Erik Saades konsert för 3 veckor sen typ. Hennes mani för denna kille har ju ÖKAT nåt så vanvettigt. Hon andas,sover och äter Erik Saade.
Jag skojar inte. Vi lyssnar på honom JÄMT i bilen. Hon kollar olika videos me honom på You Tube, både på datorn(ja den har hon lärt sig) och Ipoden.
Hon sjunger alla hans låtar.
En dag vid matbordet utbrister hon..."Mamma - jag vill krama Erik Saade".......................

Jo tack, ska vi kul o se vart detta eskalerar....och hur blir hon som tonåring som sagt...

Tills Vidare
//Linda

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda !! Det är alltid lika trevligt att träffa dig ,du är alltid så glad och positiv !! Tack för din fina omtanke !! Nu får vi styra upp en träff någon dag ... Trevlig helg och hälsa familjen !! Kramisar

Hipsterlillamy sa...

Hej Åsa!! Säger bara dito! Du ät oxå alltid glad och positiv!!! Ha en härlig helg! Många kramar