06 november 2011

Underbara söndag

Denna helg har vart helt super. Inte det bästa av det bästa väder men mkt härligt gott umgänge.
Igår kom bästaste kusinen Sara och hennes familj. Superskoj att ses. Vi bor ju ca 6 km från varann men ses ALDRIG!! Sjukt va?!
Men när vi väl ses är det härligt. Hon är verkligen som en syster.Vi har mer eller mindre vuxit upp tillsammans när vi var mindre. Det skiljer 6 år mellan oss men jag var hos henne på sommarloven när jag var yngre och Sara var mkt hemma hos oss oxå.
Otroligt härligt. Älskar dig!!!

Idag så kom Vanja,Elle o Bosse ut efter lunch. Vi tog en tur ut i skogen för att plocka kottar och pinnar me hundarna och de större barnen. Jättemysigt.
Hem och torkade upp hittegodsen i ugnen för att sen skulle ju barnen måla dom. Allt började i lugn mak och barnen målade med koncentration.Sötaste sötaste Elliot!!

Min underbart goa och glada tjej

När sedan hittegodsen var färdig ville dom måla med fingerfärg. Såklart ska dom ju få det....
Samma visa där, det började lugnt och slutade med två barn i kallingar och trosor med fingerfärg på typ hela kropparna...=)
Inte ville vi hejda dom heller. Dom hade så roligt när dom målade på magarna och i ansiktet och...hmmm...håret!! Jisses va härligt att höra köket fullt me barnskratt!!!
Ja ni ser väl själv. Detta slutade ju såklart i duschen för båda två. =) Det var ju oxå suuuuupertråkigt...!!!=) Inte!! Dom älskar verkligen varann de där två. Eller som Thyra uttryckte det vid bordet "Jag är kär i Elliot".....
Hur som så är det underbart att ha den familjen i ens liv. Man tankar energi när man umgås och pratar me Vanja!! Va vore jag utan henne!!
Så TACK för idag och ikväll!! Ja kvällen avslutade me pizza från Alis i Holmsund. Syndat syndat men otroligt gott!!

Nu - True Talent.
Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: