22 november 2011

Var är snön

Ja det kan man ju undra. För ett år sedan var det ett härligt vitt landskap här utanför. Satt precis och tittade på bilder från november i fjol. Här är en bild....
Nu när man tittar ut så är det bara grööööntoch blött. Jajja....vi kan ju hoppas på några flingor till jul iaf.

Ny vecka nya tag. Helgen innehöll bara trevligheter. Speciellt på fredagen när vi hade gäster här hemma. Underbara Högstadius och Bergström-Grahn var här på middag och badtunna.
Fasen vilken trevlig kväll vi fick!! Supert och det gör vi om snart igen.

Veckorna går ju så fort så man hinner ju bara blinka mellan fredag o fredag..galet. Det rullar som på. Måndagar och fredagar hänger vi mest på öppna på ålidhem. SKönt för Thyra att springa och leka av sig där när hon har lediga dagar. Tis-Tor när det är dagis så har man ju bara 5 timmar på sig att göra nåt. 1 timmes prommenix och duschen och dammsugning så vips är det bara 3 timmar kvar innan hon ska hämtas igen.
Nu i veckan ska man ju hinna stöka fram julen. MYSIGT! Jag har sagt det förut och säger det igen. Vippppsss så är det augusti 2012....undar va den har att bjuda på.

På kvällarna har jag nu fullt upp me att plugga och skicka in uppgifter, men snart är kursen klar. Skööönt. Tror nånstans att jag lovade att försöka läsa historia A oxå efter jul. Går det så lätt som nu så är det ju inga problem. Då har jag plötsligt 2 utbildningar att söka till=)
Sweet.

Idag kom Jojje hem me en hoppgunga till Abbe. Den hängdes upp på en gång och blev en success.....Avslutar detta me lite bilder på barnen från senaste veckan...
Ser som smått galen ut
Mina fina

Skiiiiitkul me hoppgunga

Tadaaaaa

Ha en härlig kväll
Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: