31 maj 2011

Många dagar sen

jag skrev nåt va?! Har inte haft ork eller lust! Framförallt lust....ska bättra mig.Men ibland går det bara i vågor det där me bloggandet! Va jag har gjort? Jooo jag har vårstädat huset och dolat på här hemma me det ena me det tredje. Därav ingen ork kvällstid. Får skylla mig själv helt o hållet.
Men nu e det klart, eller jag har tvättstugan kvar. Men det tar jag till veckan tror jag.

Igår var jag på IKEA me svärmor och svägerskan och tokshoppade så idag har dagen gått åt till att pyssla på me allt nytt som ska sättas ihop och upp. Blev en massa förvaring till Thyras rum samt nya hyllor dit. Nu har vi superordning där inne. Pennor,papper och pyssel på sin plats.

Celma fick stanna hemma hos Helena och Riva vilket hade vart VÄLDIGT uppskattat. och ETT STORT TACK TILL DIG HELENA!!!!!=)
Tydligen hade min lilla hund hittat ett dike me svartlera vilket hon snabbt var nere i. Helena hade bara sett och hört en överlycklig hund och ett härligt klatschande....=) Hon är omöjligt me diken och vatten......!! En riktig badhund.....
Förstår ni att det blev vattenslangen sen för hundarna=)
Huvudsaken dom hade roligt och jag är evigt tacksam att hon fick stanna där över dagen.

Lindastatus då.....jo tack...jag lever. Är SPYLESS på att gå gravid nu. Lillebror där inne för ett väldans liv och vill nog oxå komma ut nu. Snart bara 2 veckor kvar!! =) Tur tiden går rätt fort ändå. Man har ju det man gör me en 3-åring samt en hundvalp!!=) Dagarna smyger då inte fram må jag säga! Men det är ju så jag vill ha det! Jag gillar ju fart o fläkt och när saker händer...

Nu hoppas jag bara att solen och värmen hittar oss. 1 juni imorrn och jag tycker det är hög tid för sommar nu. Vill gå ut i linne o shorts.....sommarbenen vill titta fram.

Nya bilen då.Joo den går ju ba fint. Skitig har den hunnit bli och ber om att bli tvättad. Nakdelen me svarta bilar...
Ska fota den igen o dela me mig nu när solfilmen oxå är på plats. Skitsnygg e den!=)

Jajja nu ska jag ta o vila ryggen för idag....kanske äta lite jordgubbar....!!!=)
Ha nu en härlig kväll..

Tills Vidare
//Linda

25 maj 2011

24 maj 2011

Till salu

Försöker här då Tradera inte var nån vinstlott. Kanske nån som är förbi här som vet någon som
behöver lite tjejkläder modell mindre.2 par byxor storlek 68 40:-
Sött set storlek 68 50:-

1 body och 2 t-shirts storlek 62 30:-

1 par byxor i baggymodell samt 1 par leggings storlek 62 30:-
2 söta set + 1 tunika storlek 62 50:-

4 klänningar storlek 62 50:-
7 st bodies storlek 68 70:-


Maila vid intresse!

Tills Vidare
//Linda

22 maj 2011

DETTA VILLJAG VINNA!!!!!!!!!

Vill du oxå va me och tävla om denna toppenchans klicka
HÄR

Multimedia message

Nu har jag och Thyra satt morötter,rädisor och lök. Nu hoppas vi på god skörd.

21 maj 2011

Badtunna...

Ikväll gjorde Thyra badtunne premiär. Hon tyckte såklart att det var supermysigt. Rädd för att hon kommer att fråga efter badtunnan varje helg nu.Tills Vidare
//Linda

20 maj 2011

Multimedia message

Så ja då har Celma kommit på hur skönt det är att bada.

Multimedia message

På väg till trädgården för att köpa glass.

Multimedia message

Lilla hjälpredan

19 maj 2011

Lite svammel..

Igår vaknade man av ett fantastiskt väder. Skulle hämta upp Johanna och Teo som kom från Sthlm med flyget under förmiddagen!! Såg ut att bli en helt underbar dag!!
Det blev det ju oxå såklart. Vi åkte hem till Jessica och Melker där även Emelie och Freja slöt upp. Där hade vi förberett för en gooood salladsbuffé. Supersmarrigt. Tyvärr blev jag mätt alldeles för fort...=( Men men vi fick en hel del surr och det var så kul att få träffa Teo. Första gången juh. Han är ju redan 10 veckor lillsnubben. Glömde ju tyvärr kameran så jag kan inte bjuda på några bilder...=(

Tyvärr blev vår dejt avslutat på ett tråkigt sätt. Johanna upptäckte en "svulst" av nåt slag på Teos huvud så vi ringde sjukvårdsupplysningen. Dom ville såklart att hon skulle komma in me honom så dom fick se vad det kunde va.
Så jag och hon åkte iväg upp till Barnmottagningen. Det visade sig efter ett läkarbesök att det kunde va antingen en inflammation eller en blödning. Dom kunde inte säga om det berodde på flygningen upp, att det hade nåt att göra med den samt att han blev född med sugklocka.
Men så länge allmäntillståndet var bra och ingen feber fanns så skulle vi inte vara oroliga.
Men det är så otäckt ändå när det händer nåt me de riktigt små....svårt att inte vara orolig!!
Hörde av dom nu på morron iaf och den hade då inte blivit större. Skönt!!!
Ska se till att hon/dom får njuta av första resan upp hit nu!!!!

Annars då. Jo det knackar på.....jag tar en dag i taget. Orkar inte så mkt då sammandragningar har börjat göra sig rätt påminda på kvällen. Så det går i lugna mak här hemma. Ska försöka städa upp huset nu ett rum i taget tänkte jag. Sommargardiner är inköpta och sydda. Ska börja me vårt sovrum idag tror jag....eller toaletten....får se...kanske tom blir båda i slutändan!=)

Thyra mår kalas. Hon är på dagis om dagarna och leker med kompisarna. Idag skulle dom fira förskolans dag. Massa spännande som kommer att hända säkert.
Celma likaså. Hon mår toppen. Hunnit bli halvåret nu i förrgår=) Vuxit riktigt ordentligt har hon gjort.

Bilstatus då. Jo jag kör omkring med Jojjes bil fortfarande. Ryms ju bara jag och Thyra där men än så länge funkar det. Till veckan får vi plocka upp bilen. Jojje var igår på Bilbolaget och då hade den kommit dit. Nu ska den bara via nybilsservice eller vad det heter, drag ska monteras och lite annat grejs. Toning av rutor är oxå beställt och det blir nästa fredag. Får INTE köra hund i den före...=(
Men jag lääääängtar!! Tänk en NY bil.....kommer ju inte att tordas åka nånstans!!!
EN bild kommer så snart den är hemma på gården!!!

Ha en bra dag - nu ropar skurtrasan...
Tills Vidare
//Linda

17 maj 2011

Studsmatta

Pappsen hade lovat en studsmatta till Thyra och i söndags så blev det verklighet!
Nu står den här hemma på gården och ingen är lyckligare än Thyra själv. Det regnade ju igår så då blev det ju ingen hoppning men idag när vi kom från dagis så var det direkt dit upp.....

Där kommer hon att kunna roa sig långa stunder!!!=) Var sugen på att testa själv idag och då säger Thyra " Men mamma då trillar nog lillebror ut och landar här,du kan hoppa sen"...
Ja hon har nog rätt i det!

Ha en härlig kväll!
Tills Vidare
//Linda

16 maj 2011

Regning dag...

Så då kom regnet då. Från södern...
Så tråkigt när det regnar och man "måste" va inne. Tog oss ju ingenstans idag heller iom att vi är billös. Men från och med imorrn och tills nya bilen kommer så har jag Jojjes bil. Han får köra traktor mellan jobbet o hemma. Det funkar ju. Måste ju kunna skjutsa henne till dagis!!
Men det blev en hemmadag idag.Vi bakade mazariner på förmiddagen och sedan kom Helena,Ludde och Riva efter lunch. Då blev det fika, surr och bus för barn och hundar.
Som tur var så slutade det regna och det blev riktigt härligt fräscht ute så barnen och hundarna fick hålla sig ute...Thyra och Ludde
Kasta sten är tydligen superskoj

Snyggingen....vart i sjön....
Celma och Riva busar. Riva ser riktigt farlig ut...=)

Nu blire snart dags för middagsstök. Lax ska lagas!!! Hungrig!
Ha en bra måndagkväll!

TillsVidare
//Linda

Multimedia message

15 maj 2011

Sista valpkursen

Så då var sista valpkursen gjord. Trist tycker jag.....har gått så fort.
Kommer nog att försöka hitta en annan kurs under hösten. Kanske aktivitet eller nåt....
Idag hade vi nämligen aktivitet på schemat. Hade laddat för denna dag länge eftersom jag gillar spårning. Joker tyckte ju det var så kul så det skulle bli kul att få testa me Celma.
Jag har ju sett hennes spårtendenser när vi är ute i skogen. Hur het hon verkar va.
Visade sig att jag hade rätt. La två spår och det gick kalas. Det första tog lite tid men hon fattade ju och fortsatte ändå och hittade rätt.
Då tyckte instruktören att jag skulle lägga ett och låta det "vila" ett tag. Fick väl ligga i 10 minuter kanske och hon gickpå det på en gång, blev störd under tiden av andra hundar som skällde, hittade tillbaka igen och fann slutet! Spårstjärna sa instruktören=)
Man blir ju så glad och eggad på att fortsätta. Ska redan imorrn eller tisdag ut o lägga nåt spår här hemma!

Efter det så skulle vi träna inkallning med störning, ett JÄTTEPROBLEM. Jag var supernervös för just den biten. Eftersom hon inte är nån stjärna på inkallning annars!!
Men men, det gick till så att vi stod 4 hundekipage som i en korridor på varsin sida, instruktören höll i vår hund och vi mattar/hussar gick längs korridoren och förbi alla. DÄR skulle vi ropa på vår hund. Det var inte bara vovvar och mattar/hussar som stod för störning utan även nån som höll i en pipleksak och en annan som stod och jonglerade med en boll.
Jag skrattade och sa att min hund kommer bergis att springa fram till er alla.
Tji fick jag!! Hon var grymt fokuserad på mig hela tiden jag gick iväg. När jag kallade så kom hon som ett skott med instruktören i hasorna som höll i linan!!
BRAAAAA...........DUKTIG TJEJ!!!! Jag blev supernöjd...

Det gör ju att jag är supertaggad på att träna mer me henne.....ska bara ta ut lillebror ur magen.
Man blev som anfådd där i skogen när man la spår!!=) Men allt går bara man vill!

Nu är jag förtjänad av vila i soffan innan man hoppar isäng. Men vad ska man se?!
Hockeyfinalen? MM?? BB??
Usch va jobbigt...man skulle kunna se alla samtidigt....

Imorrn blir vi hemma heeeeeeela dagen. INGEN bil. Den blev såld igår.....så imorrn måste ju Jojje ha den andra.....sen borde jag kunna ha den och han får köra traktor mellan.
Få se hur lång väntetid det är på den nya!!!

Ha nu en bra söndagkväll....
Tills Vidare
//Linda

14 maj 2011

Lörrrrrdag o schlager

Då var det lördag och helg igen. Ja nu har ju iof halva helgen redan gått.....
Senaste dagarna har det vart strul me blogger så inlägg har försvunnit och det har inte gått att lägga in nya.
Men nu så rullar allt igen.

Thyra har haft feber senaste dagarna, inte idag men. Och klagat på öron ont. Två nätter har hon sovit oroligt och nästan inte kunnat komma till ro. Ja på alvedon så har hon tillslut somnat.
Inatt sov hon som vanligt igen och idag har hon vart feberfri.
Vi hoppas det vände och försvann igen lika fort...
Så skönt när dom kan förklara vad som är fel och var dom har ont....

Nu ikväll så e det då dags för schlager EM. Hur ska det då gå för Sverige o Saade....?
Ja det undrar nog jag me. Ska bli spännande.
Undra bara om man orkar hålla sig vaken så pass länge som till 00.15....KNAPPAST!
Är helt slut på redan.
Thyra har pratat,tjatat,tjatat och TJATAT heeeeela dagen. Väldigt glad och positiv men IMPULSIV!!!! Jisses....
När klockan blev 19 så började hon dock klaga på att hon var tröttoch det glada övergick lätt i tårar. Hon bad om att få gå o lägga sig.
Inte mig emot....=)

Nää nu ska jag ladda me Martin Stenmarks härliga program "Kvällen är Din".....sen blire schlager för hela slanten!

Hoppas ni alla har en härlig lördagkväll.

Tills Vidare
//Linda

13 maj 2011

TROLL?!

VAR är inläggen man har gjort senaste dagarna?!

Testpilot Kesella

Jag har precis ansäkt om att bli testpilot via Smartson för nya smakerna av Kesella.
Kesella har kommit ut med nya smaker av rabarber samt hallon.
Jag är grymt sugen på att testa dessa då jag har hört av de som provat dom att dom ska va supergoa!!

Vill ni oxå ansöka så tryck HÄR




12 maj 2011

Ledig..

Jahapp då var man "avställd" från jobb. Gjorde sista passet på 1 år och 3 månader igår kväll.
Blev en superrolig kväll men massa skratt, mat från McDonalds och gofika som en kär kollega kom förbi me. Supernajs!
Men nog känns det skönt att få gå hemma. Ännu skönare när T är på dagis på dagarna och man får vila. För det tänker jag banne mig göra.
När T är hemma är tempot liiiite högre. Inget ont, vi har det mysigt de dagarna me men jag känner ju bara efter idag att jag är rätt slut redan nu kl 19....
Om jag slapp ryggvärken, det som ilar likt ischias.....neför arlset....!
Jajja 4 1/2 vecka tills lillpyret kommer!!!=)

Idag har vi bakat kaka och tvättat upp diverse småsaker. Drog sedan ner på Strömmis efter lunch med Eva. Där fikade vi me syrran och Melle, samt shoppade lite kläder.
Thyra hade ju en gråtattack i förrgår när hon skulle till dagis. Alla mjukisbyxor var i tvätten, och när hon menar mjukisbyxor så ska det va sånna i velour från Lindex.
För andra mjukisar dög inte då. Så hon fick köpa sig ett till par, fanns inte fler får säsongen verkar inte tillåta försäljning av sådana.
Lillebror fick sig och ett par byxor samt en body!
Va slank mer med, jo en sommarhatt till Thyra samt en rosa jacka i velour....=)
Så roligt att handla på rea=)

Nu ska jag bara lägga mina ögon på tv:n, kanske ta mig lite glass. Hoppas på att få sova liiiite mer än inatt. En snarkande karl bredvid sig är ingen höjdare. Och den där snarkningen har bara blitt värre nu när han jobbat 5 veckor i sträck från 5 på morron till 22 på kvällen. Karln är väl uttrött....
Men nu e sopningen över. Han är faktiskt taget hemma redan ikväll....skumt...men skönt.
Nu ska vi låta honom vila upp sig sen får han ta lite mer här hemma ett tag!!=)

Ha en mysig kväll och glöm inte att hålla tummarna för Saade och Sverige ikväll så vi kvalar in inför tävlingen på lördag!!

Tills Vidare
//Linda

Multimedia message

Thyra och Celma sitter och tittar ut över sjön.

09 maj 2011

Måndag=semester

Så då har måndagen snart passerat i en hiskelig fart. Tog en semesterdag för att kunna delta i valpkursen ikväll. Så roligt att va där och så roligt att jobba med Celma..
Ikväll har vi tränat hundmöten, NEJ samt gå fint i koppel. Hon skötte sig exemplariskt...=)
Nu har vi aktivering kvar och den går av stapeln på söndag. Sista kurstillfället. Är sugen på att gå aktivitetskursen oxå....men det kanske får vänta till hösten. Har ju massor att öva på hemma nu.

Annat idag då på min semesterdag. Skickade iväg Thyra på dagis ändå för jag tyckte att hon skulle få leka av sig efter en helg hemma samt för att jag skulle få tid att kratta och dola på i min takt här hemma. Nu har jag snart krattat hela tomten. Jag som trodde att jag inte skulle orka en kvadratmeter i år....där ser man! Skönt iaf att det snart är gjort....
Så tar vi altanen i helgen med uppskurning och inoljning.Då kan vi ta fram våra fina utemöbler och sitta på altanen och njuta av Holmsjön....

Helgen har vart full rulle oxå. Maja har ju vart här hos oss och dom har lekt och stojat på. I lördags var vi ute hela dagen både här hemma och en sväng till äventyrslekparken. Så roligt.
Massa godis och god mat har vi tryckt i oss.

Igår var jag och Thyra till Andreas på FotoNord . Vi tog bilder på oss två tillsammans med min belly. Roligt att ha kvar men kanske liiite obekvämt att stå i underkläder och bli fotat. Man känner sig ju mest svullen och ogrann. Jaja nu är det gjort och bilderna fick jag redan igår kväll på länk. Tack Andreas! Nu ska jag bara försöka välja ut nån bild(kommer att bli fler än jag tänkt).

Nu har jag precis fått i mig dagens middag! Najs. Blev sent med oj så gott.Åt sen(och MYCKET) lunch med Eva idag så jag var inte hungrig när det var middagstid. Gav bara Thyra eftersom vi skulle iväg. Thyra fick va med pappsen och sopa Umeås gator medan jag och Celma var och tränade. Nu ska jag bara njuta och ta det lugnt innan jag ska isäng....vilket är inte allt för långt bort. Hoppas det blir lika bra väder imorrn.
Har två kvällar kvar att jobba nu...imorrn o på onsdag! Sen blir jag tokledig i väntan på lillebror..
Tänk det är bara 5 veckor kvar nu...

Tills Vidare
//Linda

07 maj 2011

Solen har hittat tillbaka och uvi...

Solen och värmen har hittat tillbaka. Vem trodde det efter gårdagen när regnet stod som spön i backen halva dagen!! Men ingen är lyckligare än jag när solen hittar tillbaka.
Celma verkade dock uppskatta regnet VÄLDIGT mkt. Till skillnad från Joker som bara låg på bron när det regnade och vägrade typ att gå ner för att kissa så ligger/satt Celma mitt i söpregnet och verkade bara tycka det var världens skönaste.
Såg dock ut som om hon badat när hon skulle in.....

Vet dock inte om det som hände i morse kan bero på regnet, tror inte det men...
Iaf så kissade Celma ner halva sovrumsgolvet bara sådär. Luktade ju långt ifrån HALLON......blääää....
Släppte sedan ut en väldigt skamsen hund och såg hur hon småkissade hela tiden. Ibland kom det några droppar och ibland ingenting. Började ana oråd eftersom hon hade nåt för typ 2 månader sen.
Ringde iaf vetten och via telefon så tyckte hon vi skulle börja me Metacam igen,som hon fick sist, och ta det en vecka samtidigt som c-vitamintabletter.
Skulle det inte gå över på en vecka så skulle vi åka in och låta nån titta på henne.
Vi si väl då vad som händer....började me en dubbeldos nu idag så det blev en rejäl start. Tror nog det ska repa sig....!
Jobbigt me dessa urinvägsproblem på tikar....hoppas det ger sig nu......!

Annars idag så har vi vart på äventyrs lekparken. Kusin Maja är ju här i helgen så hon och Thyra lekte för fulle me alla andra där. Jag och Celma satt på en bänk och tittade på och njöt i solen.
Celma är då helt fantastisk i folksamlingar. Ligger helt lugnt och tittar bara.....har ju tränat rätt mkt på det där nu och tänker fortsätta med det. Joker tyckte inte alls om det, allt på grund utav för lite träning tror jag! Tror mkt på den här hunden!! Bara ett STORT problem....hon gör som hon vill ibland. Inkallning kiss my ass.....vette tusan hur jag ska få ordning på det.....!!

Nu avslutar jag med några bilder från dagen sedan måste min rygg vila........är helt knäckt efter idag!
Ha en mysig lördagkväll!Min fina Celma

Kusinerna leker hemma på vår gård

Thyras nya cykel fick flytta ut idag...

Tills Vidare
//Linda

05 maj 2011

Shopping

Idag när jag vaknade efter lite sömn efter nattjobbet så åkte jag ner på stan och mötte upp mamma som var här.
Blev lite shoppat....typ detta..

Lindex Shop Online - Set

Bild från Lindex Shop Online

Denna är till lillebror. Tänkte han ska få åka hem i de fina röda Bamse kläderna...=)Blev även en jumpsuit i svart från Lindex till Thyra som inte fanns på onlineshoppen.....så jag kan inte visa den..! Samt nya trosor till henne. Allt från Lindex fick hon faktiskt av mormor...

Sen var jag ju såklart in på Polarn&Pyret och gick lös på nya mössor...IGEN!!

En till Thyra och en till lillebror....dessa två..

<a href=http://www.polarnopyret.se/sv/Admin-Pages/Enova/Produktvisning/?productidentifier=60065980&colorid=3543999><img src=http://www.polarnopyret.se/Archive/03_CategoryView_150x150px/00_Main_image/7310015255092.jpg alt=MÖSSA BARN border=0/></a>

Bild från POlarn&Pyret

<a href=http://www.polarnopyret.se/sv/Admin-Pages/Enova/Produktvisning/?productidentifier=60009808&colorid=2504596><img src=http://www.polarnopyret.se/Archive/03_CategoryView_150x150px/00_Main_image/7310011696097.jpg alt=MÖSSA border=0/></a>

Bild från POlarn&Pyret

Sedan åkte vi och hämtade hem trollet och åkte hem hit och gjorde middag.Thyra var ute en stund och sköt med sin nya vattenpistol....jätteroligt...men med detta härliga väder så...

Nu blire bara att ta det lugnt innan det är dags att åka iväg för sista nattpasset. Mamma är kvar. Tanken var att jag och Thyra skulle skjutsa iväg henne till flyget för pappa skulle landa 18.30 men det blev försenat....rejält försenat. Beräknad avgång från Stockholm 21.40.......

Så mamma får gott hänga med mig på jobbet tills pappa kan plocka upp henne där seeeeent ikväll..!!

Ha en härlig kväll

Tills Vidare

//Linda

04 maj 2011

2 nätter&2 kvällar...

Är va jag har kvar att jobba nu.....sjukt.....dags att va ledig igen...! Känns egentligen inte som om jag hunnit jobba 1 1/2 år mellan dessa två...
Men nu är vi redo....allt är klart. Tom sängen är bäddad o klar. Thyra har köpt en snutte,flaska och tuttar!! Kanske liiite mer kläder i den minsta storleken skulle behövas. Får väl ta mig en shoppingtur. Men jag ska va ärlig.....det är inte lika roligt att köpa killkläder som tjejkläder.....
Finns såååå mkt sötare till små tjejbebisar.=) Men jag har tur som hade kvar mkt från Thyra samt att jag fått ärva! Tack snälla!!

Vad har hänt hittills i veckan då, har jobbat två nätter och försökt sova en stund på dagen/förmiddagen. Vart ute i skogen med Celma och valpkursen har hunnits med.
Vi hade träning på stan igår kväll vilket jag hade pirr i magen inför. Eftersom Celma ÄLSKAR folk och sånt så gillar hon ju att hänga på stan. Trodde att detta med träning där mitt på ett torg ALDRIG skulle gå. Men jisses va fokuserad hon var. Hon kunde mellan varven sitta eller ligga bredvid mig. Helt lugn.....sååå skönt!!
Det var många som gick förbi och stannade upp och spanade in gruppen med valpar som övade slalom och mingel=) Superkul träning igår.

Thyra då.....joo hon hänger på dagis hela dagarna denna veckan. Jojje kommer hem "tidigt"(20.30) i veckan så jag ska hinna iväg och kan inte åka o jobba förrän 6.30 på mornarna.
Så det är han som skjutsar till dagis i veckan. Thyra åker lastbil till dagis då vilket hon tycker är superkul.
Igår morse när dom håller på att klä på sig för att åka så hade hon sagt till Jojje...
"Du pappa, har du varmkört lastbilen?".....hahahaha....
Underbart!

Nu ska jag försöka vila ryggen lite, har tatt i i överkant idag. Krattat, promenerat, dammsugit och storhandlat....! Men man måste ju...
Slapp däremot att fixa middag. Tack snälla farmor/svärmor som bjöd över oss idag!
Snart är sopsäsongen över(om man ska tro Johan) så ska dom bara ha nästa vecka kvar...
Shit va fort den har gått.....men det ska bli skönt att ha lite mer hjälp här hemma sen...

Ha en mysigt onsdagkväll
Tills Vidare
//Linda

02 maj 2011

Valborg

I helgen var det då valborg och dags för en ny månad att träda in....våren och sommaren kommer med stormsteg!! Underbart faktiskt.
Valborg firade vi me våra goa vänner familjen Fältén. Dom kom hit och vi bjöd på grillat(är det standard på Valborg typ)..
Barnen lekte och mös och vi gjorde samma höll jag på att säga...!! Jan nästan iaf!=)
Det blev surr,skratt,pruttar och Playstation Move...hahaha
Inga bilder blev tagna för jag orkade inte dra kameran ner till brasan. Hade med mig Celma för att socialträna henne oxå!
Eftersom Joker knappt gick att ha i större folksamlingar så vill jag träna denna hund mer med sånt. Hon fixade det galant.La sig eller satt så fint vid min sida!!!=)
Ungarna dom klarade sig själva där nere. Dom minglade runt alla grannar här och surrade för fullt. Thyra hade fullt upp med att presentera Elliot för alla. Hon strök honom så fint på ryggen och sa "Det här är Elliot"...=) Stolt över sin polare!!

Sedan blev det hem och pyrre/nakenfis race...!! Fälténs åkte väl hem runt 23 och då gick T isäng. Blev långfirande för barnen. Men dom hade så roligt och det är ju faktikt inte varje helgman får va vaken så länge. Men det märks nu oxå....två dagar i rad har hon sovit till 9...eller idag sover hon då än och klockan är 9.10?!! Fattar ingenting. 8.20 vaknade jag och klev upp, väldigt tacksam över att jag fått sova så pass i och me att jag ska ut o jobba nu 4 nätter.

Nästa sista veckan på jobbet för 1 1/2 år framöver. Känns både ock ska jag säga.....Skabli skönt samtidigt som det kommer att va tomt. Ingen annan som är mammaledig denna gången. Va ska jag göra? Antar att det kommer att bli en hel del promenixande i skogen för jag och Celma!!
Myspysigt!

Nää nu måste jag ta mig lite morgonfika innan magen skriker ihjäl sig...!!
*****************************************************************
Blev ett avbrottt på 5 min...Thyra vaknade o ville ha välla...=) Nu blir det frulle!!

Tills Vidare
//Linda