18 april 2012

Arla Bifido

Blev utvald att få testa denna juice med aktiv bakteriekultur. Är inte allt för förtjust i ProVivas serie  då jag tycker den smakar blaskigt och ser allmänt otrevlig ut.
Jag valde att testa den med äpple smak. Jag måste säga att den var SUUUUPERGOD....verkligen. Smakade verkligen äpple. Såg väl kanske inte sååååå jätteaptitlig ut men smaken övervägde det. Kommer absolut att köpas hem mer, har förövrigt köpt hem blåbär redan idag som ska testas nu. Bjöd även bort ett glas till svärmor och hon gick och köpte den på en gång. Så det har blivit plusbetyg från hela familjen. Även vår stora 4 åring!!=)


God Morgon® BIFIDO är en hälsojuice innehållande bakteriekulturen Bifidobacterium lactis. Hur vi mår och hur vårt immunförsvar ser ut beror starkt på balansen mellan de goda och onda bakterierna. God Morgon® BIFIDO hjälper till att skapa balans och hålla de mindre goda bakterierna i magen under kontroll. God Morgon® BIFIDO lanseras i fyra smaker – apelsin- och äppeljuice samt blåbärs- och nypondryck

Inga kommentarer: