14 maj 2012

Måndag

Måndag åter igen då......shit va veckorna rusar iväg. men det är ju iof bra så kanske sopningen är över snart. Man känner sig som en ensamstående me två småbarn. All cred till dom som verkligen är det. För det är inte lätt alla gånger. Men vi hankar oss fram och man finner en vardag och rutiner ändå.
Helgen har vi vart allena så vi har flängt runt en del. Lördagen åkte vi till flyget där SAS firade 50 år. Då fick man gå ombord på flyget och titta in i cockpit, vilket jag tyckte var skitroligt. Har aldrig vart in där och det var väldigt faschinerande. Barnen fick varsin leksak och så bjöd dom på fika i planet.
Ute på plattan så visade dom även brandbilen och den där lastbilen som plogar och sopar vid snö. Jättekul me en sån dag. Borde va lite mer spnna jippon egentligen. För hur det än är så är detta även roligt för oss vuxna...Tycker då jag iaf.

Söndagen bjöd på fiiiiint väder så vi var ute mest hela dagen, krattade och städade bort lite vintersaker.
Sedan drog vi ner på stan för årets första mjukglass. Men det var freeeeezing kallt nere på stan. Blåste inte roligt!! Så där var vi inte länge, kastade mer eller mindre i oss glassen. Härlig premiär.

Idag har vi iaf vart på Leos lekland med Anna och barnen. Superroligt. Barnen har busat, ja tom den lille. Han bara kröp iväg och skulle helst klättra överallt, försöka iaf.
men bollhavet och den långa rutschkanan blev nog favoriter.
Skönt att man kan åka dit en sån här skräp-väders dag som det är idag. regnar åååååter igen. Det torde ju bli en ruggigt torr och varm sommar tycker jag men tanke på all nederbörd som kommit....blää
Kan vi få sol och härlig vår nu....TACK!

 Lek med skötbordet på Thyras rum
 Lille Mimmi
 Lek med russin
 Nyduschad
 Mys med Celma
 Tittut....var är du Mimmi
 Brrrrrrr
 I bollhavet på Leos lekland

 Thyra åker kana

Nu ska jag försöka komma på vad huset ska bjuda på för middag idag. Tro man kan önska att nån ska
laga den oxå eller.......

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: