27 maj 2012

Mors dag

Grattis till alla mammor idag!!!
Vi har vart ute exakt hela dagen, tom premiärätit ute!
Fantastiskt väder!!
Hela helgen har vart superhärlig. Vi har bott utomhus tror jag. Man kan säga att sommaren är här nu. Vi har tatt fram utemöblerna och altanen är oljad!!
Thyra har hjälpt mig med det och hon har vart helt super. Hon har verkligen hjälpt mig! Inge tjat, inge less utan hon ville gärna olja mer. Tacksamt med olja....enkelt att hjälpa till me.
Igår hade vi jättemysigt när Abbe sov, vi oljade och pratade om allt möjligt.
Dels pratade vi om en ambulans vi hörde, eller polisbil, thyra hade väldigt funderingar på vad som kunde ha hänt. En olycka, nån som har en kniv på sig, kanske kunde det vara nån som hade bränt sig på en kamin( hon tittar mycket på sjukhuset och 112.)
Roligt att sitta och lyssna på hennes funderingar och känna att man har tid för det. Underbart!
Efter allt jobb så ringde thyra en kompis och stämde träff me henne på Sagotjärn. Så eftermiddagen kunde inte sluta bättre.
Vi hade packar fika och picknick filt.
Tur var att vi hade mycket fika me oss för en annan kompis till Thyra kom oxå dit så dom fikade och lekte. Vi föräldrar fick oxå en skön surrstund.
Abbe tyckte oxå om picknick, han var så nöjd bara att få utforska allt från hans synvinkel!:)

Åter till idag...premiär gjorde en smörgås tårta som vi "firade" med till lunch. Suuuuuuupergod blev det och den kommer absolut att göras igen!
Fick den mest underbara teckning av världens bästa tjej.
Hon har målat av oss hela familjen ute i solen med varsin ballong i handen. Som jag ser det är det hennes bild av oss som familj. Blir varm i hjärtat och kommer absolut att rama in den. Den finaste present av alla.
Fick även en present av maken, min favorit hudkräm från Biotherm!

Är grymt nöjd över denna helg. Ska somna gott inatt!

GRATTIS TILL LOREEN OXÅ SOM TOG HEM EUROVISION!!
Nästa år sitter jag med en drös kompisar ich ser det LIVE i någon stad i SVERIGE!!
Gött!!

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: