18 maj 2012

Sol/regn

Varför kan inte vädret bestämma sig. Ena sekunden spricker det upp och solen skiner. Halleljua tänker man då, nuuuu kommer solen och värmen. Men sekunden senare så vräker det ner regn....
Konstigt väder och konstig vår. har för mig att maj brukar va en varm månad.
Men hallååååå 18 maj och var är värmen liksom.....
Det måste ju bara bli en varm och torr sommar.

Mitt mammatålamod är återuppbyggt. Fick åka iväg till Cilla igår kväll då Johan bestämde sig för att va hemma. jag bara åt middag,städade undan sedan åkte jag. OJ så skönt det var. Först bara sitta och surra över en kopp kaffe och sedan jobba lite med låtar inför kommande spelning. GÖTT. Sen att barnen bestämt sig för att sova lite längre på mornarna(idag 7.45)......är ju kalas. Det gör ju att man får en bättre start på dagen.

Abbes 5:e tand har kommit. Kanske därför humöret inte vart på topp samt febern som smugit fram och tillbaka. Inga mer steg har killen tatt, hoppas det släpper snart. Vill kunna släppa ner honom ute och han går. Förmodligen lär han väl ändå krypa utomhus innan han är helt me på noterna me att det är fötterna man ska använda.
Thyra går på i samma fart. VART får denna 4-åring sin energi ifrån. Och(jag har frågat detta förut) vart får hon sin otroliga surrförmåga från. Hon pratar ju me allt och alla nu för tiden. Vart vi är är.....!!!!
Social säger många, jag vet inte vad jag ska kalla det. Måste nog snart själv till doktorn för att kolla mina sår i öronen......
Nä faktiskt så är dom som oftast rätt söta och jag är väldigt glad över mina små. Dom växer ju så fort. Tänk, om en månad är lillgrabben 1 år....halllåååå liksom....!! Vad hände!
Om 3 månader så är jag tillbaka i jobb......
Antingen mitt gamla eller så har jag fått nåt nytt. Söker hela tiden. Mitt mål är att va kvar där året ut iaf, men dyker rätt upp så hoppar jag nog på ett annat.

Idag har det vart en härlig dag. Nina och barnen har vart här hela dagen. Vi har surrat,fikat, ätit lunch och barnen har lekt. Dom leker så otroligt bra. Inge bråk eller tjafs, bara lek! Jätteskönt.

Nu ska mamman hälla upp ett glas rött i glaset och njuta över lugnet, en är i säng och den andra ska väl isäng om en timma.
Imorrn blir ytterligare en rolig dag. Thyra och jag ska på Polishögskolans dag. Abbe lämnar vi hos farmor och farfar. Så får vi göra nåt kul bara hon och jag.
Där visas polishelikopter och polisbil upp. Samt är det andra små roliga saker som händer där.
Ska bli superspännande.

 Hugo,Melina&Thyra på stranden
 Abbes nyinköpta keps
 Längre o längre ut...
 Abbe drömmer sig bort...
 Melina gungar
 Mys på bryggan

Påtvingad kram....nån generad....

Hoppas ni får en alldeles härlig fredagkväll..
kram på er

Tills Vidare
//Linda

1 kommentar:

Ingegerd sa...

Alltid roligt att titta in på Din
blogg, det är så roligt att få följa Thyra och Abbes bravader och
få information om allt roligt ni hittar på, sedan ditt sätt att ut-
trycka dig på gör ju att man blir på
bra humör! En stor kram till Er alla // Ingegerd