21 augusti 2011

Helgsammanfattning

Tjo vilken helg....massa massa skoj har vi gjort!!!
Började me fredan där vi var på stan halva dagen me mamma/mormor. Sedan på kvällen var vu på Eric Saade på Idun. Sååååå bra han var. Tyvärr lite dåligt arrangerat, det borde vart skillnad på ståplats och sittplats. Var lite smått kaotiskt när alla föräldrar och barn skulle försöka hitta nånstans att sitta. Tycker vi var på plats i tid men det fanns INTE en enda stol att sitta på. Men då hade vi tur att två yngre tjejer flyttade sig ner till golvet så då var vi snabb och tog dom.
Thyra var helt lyrisk helt igenom konserten. Stog i mitt knä och applåderande och dansade.=)I början när det blev tyst mellan låtarna så skriker hon "SJUNG MANBOY!......
Sen när Manboy började så bröt ju den lilla sjung/dansande tjejen igång. Lyckan var total och hon sjöng me i hela låten!!

När vi sen åkte hem så satt hon och funderade en stund medan vi lyssnade på låten "Hearts In The Air"..............."Mamma,sjunger Eric Saade här imorron me, jag vill se han en gång till"....
Roligt när hon börjar va så musikintresserad.

Det var en glad tjej som däckade rätt snabbt när vi kom hem sen. Vaknade på lördan och tog en prommis hela familjen runt sjön. Skönt var det. Sen när vi kom hem på gården så frågade Jojje om Thyra ville tvätta sin skoter. Klart hon ville det när det handlade om vatten!!!

Först ska det sprutas vatten

Sedan gnuggar vi me tvättsvamp och schampoo

Lördagskvällen exploderade sen i 40 års fest. Var fyra killar som fyller 40 i år så det var massor me folk. 100 pers!!!! Festen höll till på Göteborg nere på stan.
SVINSVIN kul fest. GOD mat och fantastiskt roliga människor. Öppen scen vilket gjorde att en hel del olika talanger var upp!! Lizzy Jo Jays var såklart oxå upp=)
Var hemma från på småtimmen(kl3) efter en hel del alkoholintag.
Skönt var det att bara hoppa i säng och sova ut i morse.
Barnen sov över hos farmor och farfar. Hade bara gått GALANT! Skönt!!

Så idag har vi vart rätt slöa. Nu blir det snart sängen. Ska bara frossa lite till=)

Ha en härlig söndagkväll
Tills Vidare

//Linda

Inga kommentarer: