06 augusti 2011

Prickigt...

I veckan har vi vart hemma heeeela veckan. Dåligt väder i kombination me vattkoppor.

Thyra fick första koppan i måndags men då var jag tveksam till vad det var. Men i onsdags så bröt det loss. =) Hon ser ut som en liten pricki korv nu. Men nu har dom börjat torka in som tur är, MEN till det följer då en hemsk klåda. Sitter just nu i telefon och hoppas på att genom sjukvårdsupplysningen och primärvårdsjouren få ut ett recept på Tavegyl så fröken kan sova inatt. Natten som var så var stackarn vake till o från fram till 2 och tokkliade. Såg ut som om hon hade fått löss!!!=) Jajja. Skönt att vi snart har gjort bort den där sjukan.
Nu får vi se om Abbe får det eller inte. Tydligen har dom nåt skydd från moderkakan som skyddar upp mot 6 mån. MEN han kunde få sa dom och i sånt fall i lindrig variant. Vi ser väl.

Så denna veckan har vart halvtrist. Inte alls så rolig men men.
Nu är semestern slut och Jojje börjar jobba på måndag. Hoppas vädret blir bättre och Thyras koppor försvinner. Tanken är ju dagis på tisdag....vi får väl se.

Nä nu ska jag ta tag i middag, kebabtallrik. Sedan blir det bara hemma mys. Har precis kommit hem från Backen kyrka där jag sjungit på ett bröllop. Sååå fina var paret!! All lycka till er.

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: