21 december 2008

Pepparkakshus...

Ikväll har vi byggt vårt första pepparkakshus. Blev nog världshistorens fulaste pepparkakashus. Men vem bryr sig!!! Huvudsaken att vi har ett pepparkakshus!!=)

Annars har helgen här hemma vart väldigt lugn. Igår på dagen var vi och köpte några julklappar. Kvällen var oxå lugn o skön. Har vart så otroligt trött så sängen har hägrat tidigt för oss i helgen.

Vaknade i morse till ett pudrigt Holmsjön. Det hade iaf kommit ca en centimeter. Alltid nåt när det har regnat i flera dagar så gräsmattan kom fram igen. Men nu är det kallt så förhoppningsvis så ligger detta tunna tunna lager kvar över julaftonskvällen iaf!!! Härligt.

Det börjar kännas lite pirrigt i magen nu inför jul. Alltid lika mysigt med all god mat och alla julklappar!! Vår familj har en tendens att köpa alldeles för mkt julklappar. Vi säger varje år att nästa jul för det bli mindre klappar....hahahahaha.....!! Tror ni det blir så. Nope!!

Nä nu tror jag att jag ska "joina" min familj som ligger och leker på golvet!!

Ha en bra kväll....slänger in nån bild på mitt SNYGGA hus!!!=)

Tills vidare!!
//Linda&Thyra








2 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Det där pepparkakshuset var ju hur fint som helst ju =)

Ha nu en riktigt skön jul o nyår!! Tyvärr så ser våra resplaner lite "svaga" ut nu..Mamma har har insjuknat riktigt i feberträsket o ja, vi vet inte riktigt vad som händer här näst :S

Kram

Anonym sa...

Tjing!

Blev ju ett superfint hus! Ser fram emot att se det "live",

Kram!