28 september 2009

VAB

Så då har man "vabbat" för första gången i sitt liv.
Kom glad i hågen hem igår em och viåtmiddag och allt var som vanligt tills kvällsvällingen....då började Thyra kräkas.....
Sen kräktes hon 2 ggr till efter hon lagt sig.
MYSIGT!!
Så vi blev hemma idag.....förkyld och feber blev det idag....inge kräk...!!
Men ack så sjuk ändå.
Det fick jag för att man var borta för första gången sen lillThyra kom till oss.
Kanske ett sätt för henne att ge igen?!?! =)

Vi blir hemma imorrn oxå, men tanke på att hon haft feber idag och vart lite loj så beslöt vi oss för det. Inte mig emot....blir som en veckas semester efter fjällresan. Jobbar mitt nästa pass nästa måndag!!!=)
Tyckermig ana en dotter som var mkt piggare ikväll. Hoppas hoppas....aptitet är då inte tillbaka än iaf...! Har inteätit mkt idag och 1/2 dl välling blev det innan sänggående!
Men jag tror att det är bättre redan imorrn.

På tal om fjällresan ja. Vilken härlig och mysig helg vi haft. Tyvärr ville inte vädret vara mysigt och härligt utan det regnade rätt kraftigt hela helgen.
Fredag em så begav vi oss iväg o skulle söka kantareller. Det slutade me att vi kom tillbaka till stugan rätt rejält blöta.
Lördag morgon packadevi väskor och begav oss upp på fjällen - mulet men helt ok.Inge regn iaf.
Inte förrän vi hade gått ca 3 km,varav 2 km uppförs, och vi stod påkalfjälletoch insåg att stugan vi skulle till inte fanns....utan låg 2.1 mil(inte 2.1 km) från vägen där vi parkerade.
Där i regnet så beslöt vi oss för att ta en annan väg tillbaka i hopp om att hitta nåt sorts regnskydd....vilket vi inte gjorde.
Det blev en promenix på ca 1 mil i regn.....dessutom var vi så smarta och bar en ryggsäck med ved i HEEEEEELA vägen....varför varför slängde vi inte veden i skogen?!?! Hade kanske varit lättare.
Och med en brukare som hela tiden var lovad kaffe och fika sedan timmar tillbaka.....
Hahahah visst låter det härligt.
Det VAR härligt trots allt det.Med glatt sällskap så spelar inte väder och vind nån roll.
Vi åkte helt sonika hem till stugan och tända öppna spisen och grillade där.
Supernajs!
Söndan var samma skitväder så då beslöt vi oss för att städa upp från morron och åka hem.

Jajja nu ser jag att Idol börjar.....det måste ses...kvalet börjar. Ska bara smyga in o kolla så att det inte är kräket i sängen!!!

Tills Vidare

//Linda

Inga kommentarer: