03 april 2010

På skärtorsdagen blev vi då 8 i stugan istället för 3 och jag måste då säga det att det märktes knappt. Ja alltå storleksmässigt.=) Stugan svalde otroligt bra!!
Ljudmässigt märktes det iaf. Thyra blev ÖVERLYCKLIG av att Elliot kom och dom härjade och busade ända till 21 den kvällen.
Vi blev ju såklart oxå glad över att dom kom. ALltid lika roligt me Fälténs.
Doom hade dessutom me sig en GIGANTISK smörgåstårta me sig som vi fikade när de minsta barnen hade lagt sig! Johan fick ju en 40-års present av dom oxå!! En muurikka! Nu har vi en egen, vi brukar ju alltid låna mamma och pappas. TOPPEN!

Långfredan(igår då) bjöd inte på sol men inte sämsta vädret heller. Vi började dock att åka upp på kalfjället men där var det snöigt och blåsigt så vi beslöt att åka ner på låglandet till en gapaköje. Där grillade vi både hamburgare,korv och stekte potatis,korv o bacon på muuriikan.
Byggde snögubban hade snöbollskrig och busade i snön. En riktigt rolig dag!!

Kaffe&bullar

Bobåkning

Malin fick dra några varv=)

Men men allt roligt har ett slut. Sitter i bilen nu, exakt i Vilhelmina, på väg hem till stan. Känns tudelat. Visst ska det bli skönt att komma hem men nog är det härligt i fjälls. Dessutom så lyser ju alltid solen när man packar ur stugan och sätter sig i bilen. Visst är det typsikt!!

Jajja vi får se om det kanske blir en sväng till upp i år......

Tills Vidare

//Linda

Inga kommentarer: