22 februari 2012

Barnmottagningen

Var vi ju på igår! Tydligen hade grabben lurat sin mamma. Men han satt ju halva dagen och tog sig för öronen och skrek när jag rörde där! Typiska tecken liksom....
Näää doktorn sa att det var en vanlig bonnförkylning!! Men OJ va fina och bra dom är dr uppe!!!!! Toppen. Och snabbt gick det!
Men sjuk var han, ja och Thyra me för den delen! Båda hade 40 grader igår vid sänggående!
Men idag feberfri........konstigt! Får se om Abbes feber kommer igen som Thyras gjorde!! Återstår att se ikväll! Han hade ju liiiiite feber ikväll......

Annat idag så har vi bara var hemma såklart! Börjar va rätt less på att gå i långfillingar här hemma! Fick ju en sväng på maxi innan middag. Var ju tvungen att fylla skafferiet och kylen inför helgen! Johan åker imorrn me polare upp till Tärnaby! Så vi ska ha myshelg jag i barna! Thyra och jag ska bädda ner oss och glo på mello och äta massa gott på lördag!! Längtar! Vi ska kolla Danny!!!!!!!:):):)

Men ryktet idag då........om att en ambulans och två svarta bilar ska ha lämnat Haga slott......kan det va så att Kronprinsessan ligger och föder nu..........så spännande!!! Shit va roligt, då kommer dopet på tv och vi ska ha fotograf såklart!!! Såååå kul!!

Nä nu ska jag strax sova!! Kram på er
Tills vidare
//Linda

Inga kommentarer: