19 februari 2012

Feber och storm....

HJÄLP vilket väder. Har nog aldrig sett maken till snöstorm. Det är som att befinna sig mittpå kalfjälle. Där brukar det se ut som det gör här ute nu.

Abbe dock han ligger ute i vagnen på bron och sover.....säkert mysigt att va nerbäddad i en vagn och bara höra det piskar och stormar.
Johan och de andra jobbar nu arslet av sig. Hörde me honom i morse och på vissa ställen var det 1-2 meter drevsnö. Han hade sett dörrar som var 220 cm höga som inte syntes av snön. Hihihi
Inte får vi rubriker i aftonbladet att det är SNÖKAOS I NORRLAND...hahaha
Hade detta vart i söder hade ju fasen städerna stannat av!!!!
Jag som hade sett fram emot lite avlastning och kanske en sovmorgon i helgen då jag nästa helg har barnen upp till halsen och baki arlset heeeela helgen för mig själv. Johan drar till Tärna me polare för att köra skoter. Dom kommer säkert att få suuuuperkul.
Men jag funderar på att lyxa till mig en IKEA resa i utbyte=) Behöver lite saker....nån som är sugen på att hänga me?!

Rätt mysigt iof att va "fast" inne. Thyra har då kvar febern än så vi myser på för fullt. Dock tråkigt att hon missar Alexanders kalas idag. Hon hade verkligen sett fram emot det kalaset. Men men är man sjuk så är man.
Bakade en massa igår, matbröd och en banankaka så jag vet inte va vi ska hitta på idag. Kanske bara ta´t lugnt....vi ser väl.

Igår hade vi trevligt främmen från Bjännsjö. Johans jobbarkompis me fru och barn. Bjöd på hemmagjorda semlor. Vi surrade och barnen lekte, kul att dom hittade varann så bra. Thyra funkar iof me de flesta.
Men roligt är att dom bokat resa till Thailand. Samma resa som vi. Suuuuuperkul me sällis.
Och som det ser ut som kan det nog bli fler som åker samtidigt, syster me familj och mamma&pappa......!!! Kanske kanske oxå svärmor&svärfar.....dom har dock två resor först att beta av så dom måste vänta och känna av....
Kul me många, man kan chilla på stranden på dagen, surra och bada. Men samtidigt ska det va kravlöst. Det är det bästa! man ska inte känna sig tvungen att hänga me på allt de andra vill...
Hur som så kommer det att bli great!!!
Bästa är ju att barnen ha varann o leker och badar me varann. Man behöver inte passa upp och sånt hela tiden.

Nääää om man skulle ta och fundera på hur vi ska spendera dagen.
Hoppas ni har det gott alla inne i värmen. Vi skänker även en tanke till de stackare som inte har tak över huvudet sånna här dagar....!!!

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: