10 november 2008

Helgen över igen..

Har inte hunnit blogga som jag hade tänkt i helgen. Det blir väl så när hela familjen är hemma och man ska hinna med en massa annat. Kan ju uppdatera om vad som hänt då.

Fredagkväll såg jag fram emot ett glas rött i soffan tittandes på Idol. Gick väl sådär......Thyra vajnade efter 30 min och var helt galen. Hon tänkte inte alls sova. Såg heöt överspeedad ut....Johan undrade vad jag hade stoppat i vällingflaskan. Hon somnade vid 23.....!!!!! Mamma höll på bli galen!!! Hahhaha.
Lördagskvällen blev likadan......tydligen kände hon på sig att det var helg o det skulle va mys i soffan. Hon var ju inte lessen eller nåt utan bara vaken och glad!!! Galen unge!!!!=)
Men i lördags somnade hon iaf 22....hahaha.

Igår kväll var allt tillbaka som det ska igen......somande 19.30 och har sovit till 07.30.
Var är manualen????????? Glömde dom skicka me den från BB????

Igår var det ju Fars Dag oxå. Klart det skulle firas. Johans första!!!!
Thyra gav pappa presenter och hade för dagen på sig en alldeles speciell tröja;)


Vi hann även med en sväng till Tålsmark på dan och hälsa på Nina&Roger. Mysigt!!!Drack lite kaffe och surrade en stund, sen var det ju time att åka hem och förbereda 3 rätters middag!!=) Jajjemän.....frugan slet i köket igår kväll!!! Men va värt det var!!!

Thyra hade en sån där mysig o go kväll hela kvällen. Aldrig blev hon less på nåt utan satt och mös med pappa framför tv:n. Såg så gött ut.=) Kvällen för henne avslutades med ett bad. Så kul nu när hon sitter upp i baljan. Lilltjejen hålla på växa upp. Hon blev ju föressten 7 månader i lördags!!!! Galet.

Nä nu ska vi göra oss klar och gå ut på morronprommis med hunden. Dags att sova för Thyra me. Sen väntar vi in Vanja&Elliot!!

Ha en bra dag!!!!


Tills vidare!!

//Linda&Thyra

3 kommentarer:

Anonym sa...

världens sötaste tjej!
kramar!

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Men du..vilka underbara bilder =D O det är klart att sessan känner av då det är helg..då ska det sittas uppe, vara vaket, klackarna i taket =)

KRAMEN

Ulrika - foto - Jonasson sa...

En sak till..har ju en kulig tävling igen som du inte kan missa =)