18 mars 2011

Helg

Jisses va skönt det var i morse när klockan slog 7 och jag fick åka hem från jobbet!!
Dryga 4 nätter men men nu är det fredag!!=)

Maja kom till oss i eftermiddags och ska spendera helgen me oss.Mysigt som vanligt.
Hon hann komma så hon fick följa me och hämta T på dagis,vilket va bra eftersom "nån" var lite övervänt. Hon har väntat sen i tisdags på att Maja skulle komma.
När vi då kom så utbrast alla, "jasså detta är Maja"....hon hade pratat heeeela dagen om Maja. Berättat för alla om vad dom två skulle göra i helgen, ja tom vad vi skulle äta!! Gotjejen!!
En fröken på dagis sa att det är så roligt med Thyra för hon berättar så mycket om vad hon har gjort och vad hon ska göra!! Roligt me socialt barn!!=)

Vi började iaf fredagsmyset me tacos enligt Majas önskemål! Sen började småkaoset. Thyra och Maja skulle leka i sängen varpå Thyra ramlar, återigen, och slår upp två sår, ett i munnen och ett på läppen. Det sprutar blod igen......samt ett litet blåöga, under ögat.
En piggelin och det gjorde inte så ont längre!! Skönt.

Sen sticker min käre make iväg och ska "tvär"tvätta bilen....jooo då. Han ringer efter en stund och är "inlåst" i tvätten.=) Den hade fastnat och han tog sig ikke ut. Nu ca 2 timmar senare är han på väg hem...!!
Nu kanske vi kan börja fredagsmyset...me det menas att börja höra snarkningar från fotöljen här bredvid....känns som tryggt och hemtamt!!=)

Jag o Maja ska väl glo på Let´s Dance och sedan kraschar vi nog i säng. Imorrn blire skoterutflykt hela dagen!! Trevligt!
Ska inviga mitt nya våffeljärn som jag har köpt. Ska bli gott.

Ha nu en mysig fredag!
Tills Vidare

//Linda

1 kommentar:

Anonym sa...

Men har han inte näsgrjjen där.
Undra om Jörgen e vaken när jag kommer hem, jag har ju en på varje sida nu som snarkar.
Kramkram och ha en skön fredag kväll.