23 april 2009

Bra kvinna reder sig själv!!

Har ju som sagt var monterat cykelsitsen på cykeln för några dagar sedan men blev inte rikgit nöjd. Tyckte det satt så löst och det berodde nog på att sisten inte tog ner på pakethållaren för att det var en stålgrej ivägen.
Så imorse åkte rondellen fram och Linda kapade den där stålgrejen alleles själv, monterade återigen och nu sitter den som ett schmäck.=)
Pupmade även däcken så nu är vi redo för en cykeltur så fort tjoppalisa vaknar!!

Blev senare i säng idag för vi fick främmade av stuggrannarna. Dom har oxå en liten...11 månader är hon snart. Så Thyra och Emma lekte en stund på Thyras rum!
Roligt värre.
Sedan efter lunch stupade hon i säng runt 12.30. Får se hur länge hon tänker sova, måste ju hinna ut en sväng innan solen försvinner. För det är nästan så att den tänker göra det....molnen trycker sig på.
Men det är iaf varmt och skönt. Är så sugen på att cykla nu när den är i toppform!

Mycket motion blir det idag. I morse var vi ju som sagt på prommis runt sjön med Joker och farmor. Var tvungen att testa ryggsäcken vi fick av grannen på andra sidan sjön. Har inte testat tidigare för jag harinte trott att man kunde fixa den själv. Men men det gick bara fint de me och Thyra njöööööt. Tänk själv att sitta som en drottning på tron där uppe....=)
Tungt var det och det känns redan i axlarna men massor av motion=)
Nu känns allt mkt roligare igen för vi kan gå me hunden i skogen, vilket jag saknat eftersom man inte kan ta vagnen där och BabyBjörn selen har hon ju vuxit ur för länge sen!
Men nu blir det att gå igen...åhhhh va skönt!
Imorrnbitti bär det iväg igen....
Härligt härligt...

Nä nu ska jag besöka tradera ett tag.
Ha det gott tills vidare!

//Linda

Inga kommentarer: