26 mars 2009

Usch vad dagarna går fort här. Redan torsdag och snart har en vecka gått.Mamma och pappa åker ju hem på söndag och då kommer Vanja,Magnus och Elliot och byter av. Ska bli trevligt.Får Thyra sig en lekkompis.
Man märker på henne att det blir annorlunda dagar och fjälluften tar på.Man känner ju själv hur trött man är efter en dag ute..vill ju helst bara gå o lägga sig efter kvällsmaten.
Ikväll är nog tröttaste kvällen..jag vaknade 0530 i morse och kunde inte somna om. Världens hemskaste sängar att sova i......Tur vi har tv på rummet.
Slog på morrontv och lyssnade på det och Johans snarkningar.....

Inte bara det att det är hemska sängar, fruktansvärt lyhört är det oxå. Fiser nån i rummet bredvid kan man tro att det är sängkamraten.Jag skojar inte....galet lyhört!!
Så ikväll blir det nog oxå en tidig kväll...orkar fasen inte ha ögonen öppna efter 22.....!! Skönt att sova!

Idag blev det ju soligt och fint iaf. Vi åkte iväg till Rissjön.
Precis när jag satte mig för att ge Thyra lunch så kom värsta stormblåsten....tur man kan stänga in sig i pulkan. Skönt. Där satt jag och Thyra och tittade på när resten packade ihop och jagade grejer som flög iväg. Tänk va tokigt att vädret kan vända sådär...solen lös ju men vinden blev galen.
Åkte isället ner till Saksensjön och slog läger. Grillade lite hamburgare på muurikkan och mös i solskenet.Pappa och Johan fiskade en stund innan det var dags att åka och Thyra att sova.
Som tur var så fick Johan upp en stor öring....tur det.
Idag smög han upp till mig och frågade varför det bara är jag soom fårfisk...I know....Im the storfiskare=)=)=)=)Men men, första gången Johan bett om att bli fotad för att läggas upp här!!!=) Så jag gör väl det då.

Igår kväll så tänkte jag att Thyra skulle få bada...kom på den brillianta ideen att använda fikalådan vi har till skoterpulkan.Gick ju bara finfint och Thyra tyckte det var jättespännande.

Nä nu orkar jag nog inte skriva mer....

Hörs nog imorrn...

Den här utsikten äter jag frukost till varje morgon!! Härligt va?!
Thyra igår när hon badade i fikalådan!!=)


Här kommer den, bilden på storöringen och en stolt fiskare....=)

Tills Vidare
//Linda

2 kommentarer:

Tant Ulrika sa...

Underbara bilder =) O ni verkar ha det riktigt mysigt!

Kramen

eva sa...

Grattis till storfiskaren! :)

Kram