14 januari 2011

Celma hemma

Igår åkte vi ju och hämta lilla C. Allt gick kalas. Hemresan gnällde hon kanske 15-20min sen var det bra och hon la sig i mitt knä och somnade tillslut.
Kom hem och hon inspekterade och sedan satte hon sig under köksbordet en stund men sen var det FULL FART!!!
Jisses att skenet kan bedra när man träffar alla i kullen. Dom växer väl och blommar ut när dom blir ensam och då får dom verkligen visa vem dom är. Järnet här hemma med Thyra först och valpen i baktåg. Men sen så slocknade både Thyra och valpen och sov resten av kvällen.

Natten har väl vart sådär....för mig iaf...dels så är man pirrig och vill att valpen ska må bra och kunna komma till ro. Men hon har vart orolig i magen och bajsat flera gånger. Ska hoppas det ger me sig idag. Ska ge majsvälling och nåt som heter ProColin så kanske magen kommer i balans.
Vi hoppas det iaf....

Men det verkar va en riktigt tuffing vi har tatt hem. Redan så har hon börjat visa vem hon är. Roligt me en så framåt valp. Thyra och Celma har verkligen hittat varann......så fort Thyra försvinner så gnäller Celma...hihihi......
Joker tycker det är superspännande och han viftar glatt på svansen varje gång hon närmar sig. Tyvärr så ser hans framtid kortare ut än vad vi trott......ja vi får väl se....!!

Slänger in lite bilder på alla små vi har här hemma nu....
Nu vilar båda hundarna och det är fantastiskt skönt. Nu skulle bara Thyra vila oxå...hahahaha

Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: