20 januari 2011

Vi går vidare...

Dagen igår blev väl som väntat tuff men ändå skön.
Vi vaknade på morgonen och Joker hade en riktigt illa morgon. Hans smärtstillande tabletter hade ju tatt slut förra dagen. Saken blev som mer övertygad när man såg honom så dålig.
Det rann blod ur rumpan efter han hade bajsat. Stackarn - är rädd att jag väntade för länge me hans insomnande. Men men, man vill ju så mkt och man hoppas ju i det längsta.

Iaf så åkte vi iväg först till dagis och Thyra fick säga hej då till Joker!! Hon tittade på mig och sa "Mamma - är hundhimlen där" och pekade i bagageutrymmet.
"Nää hundhimlen är där" sa jag och pekade upp i himlen.

Jag och Joker åkte sedan och plockade upp Vanja som hade lovad att följa med. Tack gode gud för det!! Är dig evigt tacksam Vanja!!!!
Glad och lättsam stämning i bilen! Tills jag klev in genom dörren i Vännäs. Då jag fick papperet där det stod " Härmed samtycker jag till avlivning om mitt husdjur"
Men vi blev visad till ett rum och jag satte mig på golvet och Joker la sig i mitt knä. Tror han visste vad som var på gång för han har aldrig vart så lugn hos vetten. Det gick rätt fort tills han fick lugnande sprutan. Han somnade om på den och det kändes som han blev sååå lättad. Han slapp väl känna smärtan då.
Sedan kom hon in och satte sig med mig på golvet med 3 sprutor i handen och förklarade hur det hela skulle gå till.
Andra sprutan så började han snarka jättehögt och sedan somnade han in. Det gick sååå fort. Tog nog inte ens 30 sekunder....
Satt sedan och kramade om honom en halvtimme innan jag lämnade honom.........

Nu springer han omkring på fina gröna ängar och slipper allt vad smärta och elände heter...
Jag vet att han har det såå mkt bättre nu. Men saknaden är ändå STOR - ENORM.....
Han var ju en helt otroligt fin hund....lite korkad mellan varven men oj vilken härlig kompis jag har haft i honom i nästan 5år. Han var verkligen MIN hund. Matte var alltid BÄST!!

Ha nu ett fort satt härlig liv. Jag vet att vi kommer att ses en dag senare........

**************************************************************************************

Tills Vidare
//Linda

1 kommentar:

Johanna B sa...

nu sitter jag här och grinar igen..

stor kram till er alla