01 maj 2010

Valborg 2010

firades hemma hos svärmor o svärfar. Gooooood mat!! Svärfar stekte ute på muurikkan, renskav me wokgrönsaker samt fläskfilé me bacon och wokgrönsaker.
Till det serverades pitabröd med diverse goa såser!! Smarrigt.
Vi var hela gänget där och maten tog HELT slut. Kan det bli mer perfekt!!
Sedan gick vi iväg ner till brasan. Där bjöds det på korv och sång. Mycket folk hade dessutomletat sig ut ur stugorna. Alltid lika roligt att träffa grannarna sådär. Några har tagit nån öl för mycket ibland, faktiskt ingen igår om jag ska va ärlig!!!!
Men det är som om från och med valborg så kommer folk "ut"......nu börjar våren.=) Så härligt, inte lika härligt att vakna till regn idag men....jajja man kan inte få allt!

Thyra går lös på godisskålen hos farmor.

För godis är ju så gott!!!!

Vintern rasat ut....Holmsjöns majbrasa 2010

Inte dumt att få korv sent påkvällen!!

Vaddå?! Ja har inget i munnen.........

När klockan var 21 så gick vi hem. Hade en tröttis då!! Hon orkade ju iaf en bra stund igårkväll! Hon som är van att gå isäng 19.....!!

Så då var det ny månad och språnget mot sommaren...!! 82 dagar till Grekland!!!!=) Måste räkna mina arbetspass innan semester...=)

Nä om man skulle försöka hitta pånåt idag. Tror jag ska måla klart Thyras nya säng. Har ju tagit ett tag...hahaha....sen var jag sugen på att åka på stan i eftermiddag och spana in Fylking&Aschberg.......dom har nån tv-sändning från Rådhustorget kl15 i samband med deras liftning från Haparanda - Ystad och insamling till mustachkampen. Bara det kunde sluta regna.....

Ha en härlig 1 Maj...

Tills Vidare

//Linda

Inga kommentarer: