16 mars 2010

Mollipect...

Ja så när magsjukan verkar ha gett sig så kommer 39 graders feber och en hosta som intelåter så roligt. Johan vabbade ju idag igen så han ringde VC och då fick hon Mollipect utskrivet. Hon har fått 1 1/2 dos redan och hon är såååååååååååå duktig. Kommer ni ihåg vid öroninflammationen va jag led över att stoppa i henne medicin. Hon tycker ju iof inte att det är speciellt gott eller roligt nu heller men hon tar det utan gråt. Lite kinkigt innan första smaken i munnen och med lite cocacola mellan varven så går det bra. Hon grinder illa och får hurven men hon gör det och klappar händerna.Mammas lilla duktiga tjej!!!=)

Misstänker att halsen inte är hennes bästa vän. Därav så har inte aptiten kommit igen så värst bra. Till middag åt hon iaf en hel riven morot och 3 tsk potatis.
Under hela dagen har hon iaf fått i sig liiite mer än de senaste dagarna. Typ 3 riskakor och några Tom&Jerry kex.
Får se imorrn om feber fortfarande är lika hög så ringer jag nog och ber om en läkartid. Eller dom hade sagt det till Johan att om feber kom tillbaka(vilket den gjorde under em) så skulle vi ringa och komma in.
Kan ju va nån konstig infektion...kanske halsfluss. Who Knows.
Och med fjällresan runt hörnet så är det nog skönast för alla att kolla upp innan vi åker. Om det nu inte är bättre imorrn, vi ser väl.

Imorrn har jag ledig dag. Sååååå skönt. Då ska vi bara mysa och mysa. Sitta i soffan och kolla tecknat. Ska inte alls rusa runt som en galning med dammsugaren eller nåt. Jooo vi måste nog packa lite iaf. Men det går hyfsat snabbt. Tvättat är bortgjort.
Tänk att vi ska va uppe i 2 veckor....hur underbart som helst. Bara ha semester!!!

Nä nu är mamma rätt trött oxå efter en halvjobbig natt och tidigt morgonjobb. LÄngtar till kl slår 21 och man får hoppa isäng o kolla Desperate Housewifes....sen ska jag sova!!Hoppas få några timmar i sträck....lär ju bli en feberyr natt igen....!!
Men då får hon komma o sova me mig.....!!!=) Rätt så mysigt måste jag erkänna!

Ha det! Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: