16 mars 2010

Vila i frid...

Läser nu på morgonen om Anna. Nu har hon somnat in. En stark och fin berättelse av hennes man om hennes sista timmar i livet. Otroligt gripande! Vila i frid Anna!!

Tisdag då! Jobbet....Johan fortfarande hemma med Thyra. Nu har hon åkt på hög feber, hosta och verkar ha ont i halsen. Hon är hes. Nu hoppas vi bara att hon ska TILLFRISKNA.........................
Dödligt less på sjuka huset.

Var på mitt livs första föräldramöte igår på Thyras dagis. Riktigt roligt var det. En bra föräldragrupp verkar det vara. Vi bestämde oss för att ha ett föräldrafika en gång per termin.
Johan blev såååå lycklig när jag kom hem och berättade det - not!
Han gillar inte alls sånna tillställningar. Men men, han lär få gå nångång han me=)

Har inge mer att skriva om idag. Är bara allmänt less.....solen gör det inte bättre hellre. Nu vill jag ha en frisk unge och jag vill bli frisk från förkylningen själv me!

Tills Vidare
//Linda

3 kommentarer:

Malin Johansson sa...

Hej Linda! Låter inge kul det där! Vi har också varit rejält sjuka. För Leia höll det i sig i ca en vecka, feber, hosta så hon kräks, mycket slem alltså. För mig och johan har det hållt i sig ännu längre, rejäla förkylningar men ingen feber och Johan är inte bra än. Läste i vk i lördags att är man sjuk nu är det antaglingen rs-virus och alla symtom stämde in på oss. Kanske det Thyra har?!?!? Låter bekant med hennes symtom och hur vi har haft det. Men vi ska då inte klaga, första gången som jag vabbade sen hon inskolades hos dagmamman och vi har aldrig haft magsjuka...peppar peppar! Har ju läst om hur ni verkar vara hemsökta av det!!!Hur som helst, hoppas ni kryar på er snart!!! Kram Malin

Malin Johansson sa...

Måste säga att det var HÖG feber Leia hade, närmre 40 grader flera gånger!!!

Hipsterlillamy sa...

Oj har ni vart så sjuka Malin!! Inte är det direkt roligt inte.
Thyra hade 39 igårem. Idag har hon ingenting. Inte än iaf. Men hennes låter inge vidare, dock inte pipig. Johan har pratat me VC nu här på morronen och hon fick Mollipect utskrivet.Nu är ju inte det världens bästa hostmedicin. Men men...vi ser väl.
Han frågade även om RS viruset och då sa dom att när vi vuxna har en förkylning så blir det oftast ett RS på ett barn.
Hoppas bara hon blir frisk snart - vi åker ju iväg på söndag till Kittelfjäll och blir borta 2 veckor!!!

Magsjukan ja....den är vi hemsökta av. Men men jag lever på att hon kommer att slippa den när hon blir äldre!!
Tack för tipsen o råden iaf!!!
KRAAM