18 mars 2010

Packa...

Herreguuuuud va grejer det blir att stuva me sig för två veckor i fjällen....!!! Har bara börjat, har alla kläder kvar och maten då.
Imorrn blír det kläderna. Jag och Jojje drar inte mkt till oss själva i klädväg då vi största delen av tiden i fjällen går i långfillingar. Men nu har vi ju en 2 åring som drar rätt mkt kläder. Blir ju som skitig på en dag. Nu finns det tvättmaskin i stugan vilket är en enorm fördel. Innebär att man inte behöver dra hema garderoben.
Var toppen ifjol att tvätta nån maskin och framförallt passa på att tvätta upp innan man åker hem. Behöver man inte drukna i en överfull tvättkorg när man kommer hem. Toppen!

Skotrarna och pulkan är färdiglastade - check!
Maten inhandlad - check!
Sängkläder - check!
Imorrn är det skoterkläder och vanliga kläder som ska packas. Jag och Thyra får väl roa oss med det under förmiddagen.

Thyra då - hon är tapper och kämpar på me sin hosta. Tar sin medicin så duktigt. Har småbörjat äta igen. Inte är det samma mängder som tidigare men det är väl på G tillbaka. Hoppar gärna lunchen fortfarande. Men matmängden ökar för varje dag. Ikväll gled det även ner lite välling!
Feber verkar ha gett sig. Hon var då feberfri ikväll och som hon gått an ikväll. Var precis som vanligt här innan sänggånde, dvs ett jäkla liv och buller i soffan. Hoppar och kastar sig fram o tillbaka. Visst är det skönt att se henne så igen men då tänker man hur mysigt och lugn det vart senaste kvällarna....!! Suttit i mammas knä och bara velat vila!!
Jajja.....frisk vill vi ju ha na!!!=)

Idag då...vart på föreläsning med jobbet och inte lärt mig ett skit. Inget nytt iaf....! Så det var ingen bra föreläsning!! Men men kul att komma ut me jobbarpolarna och äta lunch och sitta o surra tillsammans. Roligt har vi iaf!

Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska hoppa isäng.
Tills Vidare
//Linda

Inga kommentarer: