09 oktober 2008

Tålsmark

Idag när vi vaknade var det MÖRKT i hela huset. Trodde det var mitt i vintern och väldigt sent på natten......men den var som vanligt 07.30.
Det ösregnade.....sååå tråkigt.

Så istället för prommisen så packade vi bilen och åkte till Nina&Hugo i Tålsmark. Vi tog en riktig mysdag. Satt i soffan och drack kaffe och mös med barnen.
Bjuden på lunch blev man oxå. Bara trevligt!!!

Jag hatar verkligen regn. Usch.....förut var det väl mysigt men inte nu. Hunden måste ju ut och få in en blöt och geggig bernersennen är väl inte det trevligaste!!!!!






Vet ni vad föressten. Lilltjoppan sitter nu helt av sig själv men rak och fin rygg. Hon har bara tvärkommit på det nu. Hon sträcker sig även efter en leksak och lyckas komma upp till sittande igen!! Helt otroligt va fort det går när de väl kommer på det.
OCH EN TILL SAK.....Imorse såg det så roligt ut på nedre tandraden.....och i kväll ser det ännu roligare ut. Tror första tandsingen är på G vilken dag som helst!!!=)
Alltid bara smäller till efter halvårsdagen!!!=)

Nä nu ska jag sätta mig och leta och skriva låttexter till våra medleyn. Vi har ju underhållningen på festen snart.....mycket som ska repas in....!

Ha en trevlig kväll på er alla. Lägger in ett par bilder på Thyra och Hugo när dom satt och mös i soffan idag. De var ju för söta. Såg precis ut som om Thyra böjde sig ner och pussade Hugo på huvudet flera gånger!!!=)




























Tills vidare//
Linda&PussThyra





1 kommentar:

Hannis sa...

Då fick man se Hugo också.
Skrattar för mig själv, Han e ju lika N!

Så Thyra har börjat pussa pojkar redan...
Ja vad säger man?
Äpplet faller inte långt från trädet=))

Puss