24 februari 2009

Kungabröllop!!!

Va roligt. Äntligen!!! Mina första tankar om dagens stora händelse. Blev uppriktigt glad faktiskt.
Stressade i mig middagen för att hinna se Daniel och Victoria när dom skulle möta pressen vid 17. Å i tid var dom....han precis städa undan och sätta arslet i soffan.
Dom var ju sååå söta och såg så kära ut!!! Tyckte dock lite synd om Daniel Man ser på killen att han inte riktigt är bekväm i situationen med all media och sånt.Han har ju valt det själv iof, men där kärleken slår ner........!!!
Känns skönt att han är "en av oss". Kille ser så vardaglig ut. Dom kommer att bli ett alldelens utmärkt äkta par. Nu väntar man med spänning till bröllopet går av stapeln i vår nångång.
Kommer jag att sitta där o spana in direktsändningen och säkert fälla en och annan tår!!=)

Har förövrigt idag ,när jag inte gottat mig i kungalivet, vart och fikat hos en kompis, handlat garn för MKT pengar......galet egentligen....men men
Kan dra den historien på en gång.
Igår när jag var till Vanja så hittade jag en bok hos henne. Den hette nåt med Nallar.
Iaf så satte jag mig och bläddrade i den och hittade de mest sötaste nallarna jag har sett. Stickade såklart! Det visade sig att fru Fälten hade stickat dom när Elliot låg i magen.
Glad i hågen hämtade hon dom så jag fick se dem.

Kan ju säga att det blev kärlek vid första ögonkastet!!! Jag skulle bara sticka nallefamiljen till Thyra. Tror att det är 5 el 6 nallar i olika storlekar. En pappa,en mamma åsså barnen....
Dom är sååååå söta.
Kommer nog bilder allt eftersom dom är klara....(dom ska få kläder oxå).

Ja ja iaf så tänkte jag tvärspringa in på Hemflit innan jag åkte vidare till Linda.
Sagt och gjort med Thyra på armen....kom in där med boken i högsta hugg och sa att jag behövde hjälp med vilket garn jag skulle behöva!!
Det slutade med ett fint ullgarn........massor av nystan dessutom.....475:- slutade notan på!!
Hmm...."katsching"....så var kortet draget!!

Men ikväll har jag börjat på den fina nallefamiljen och den kommer att bli sååå fin. Ångesten över priset är glööööömt sedan nån timma tillbaks!!
Hahahaha

Nä nu ni ska jag ta och stänga igen denna dumburken och kolla på nästa dumburk innan ögonlocken faller ihop.
Ha det gött och sov så gott!!

Tills Vidare!
//Linda

1 kommentar:

Nims sa...

Skrattar gott när jag läser hur engagerad du är i förlovningen!!
Där är vi verkligen olika. Är totalt ointresserad av det där....de har ju tjatat i flera år om deras kommande förlovning;-) Hehehe